Hyppää sisältöön

Ei vain autokauppaa – Best-Caravan satsaa vastuullisuuteen ja elämyksiin

Best-Caravanista saa kaikkea mitä karavaanari tarvitsee - ei vain matkailuajoneuvoja ja caravan-tarvikkeita vaan kokonaisvaltaisesti palveluita, jotka helpottavat karavaanarien elämää. Best-Caravanilla asiakkaat voivat huollattaa ja pestä autonsa, osallistua tapahtumiin ja yöpyä maksuttomissa matkaparkeissa. Keväästä 2019 lähtien yritys on hyvittänyt myymiensä matkailuajoneuvojen hiilijalanjäljen.
|
Kuvat: Best-Caravan
Ei vain autokauppaa - Best-Caravan tarjoaa karavaanareille elämyksiä

Viihtyisissä näyttelyhalleissa on mukava kierrellä katselemassa vaikka keskellä marraskuuta.

Best-Caravanilla ei tehdä vain autokauppaa vaan tavoitteena on tarjota palveluita, jotka tukevat karavaanarien liikkuvaa elämäntapaa. Matkailuajoneuvojen, varaosien, caravan-tarvikkeiden sekä huolto- ja pesupalveluiden lisäksi yritys tarjoaa asiakkailleen maksuttomia tapahtumia ja matkaparkkeja yöpymiseen sekä matkailuajoneuvoja vuokralle.

Katso, mitä palveluita uudistetusta Kaarinan täyden palvelun toimipisteestä löytyy sinulle:

Toimipisteet palvelevat ympäri Suomen

Yrityksen toimipisteet sijaitsevat Espoossa, Kaarinassa, Hyvinkäällä, Tampereella, Seinäjoella, Kuopiossa ja Kempeleessä.

Uutta matkakumppania etsivät löytävät liikkeistä Concorden, Dethleffsin, Dreamerin, Hobbyn, Hymerin, Rapidon ja Sunlightin uutuusajoneuvot. Syksyllä 2019 valikoima täydentyy ylellisellä Niesmann+Bischoffilla. Lisäksi Best-Caravanin käytettyjen matkailuautojen ja käytettyjen retkeilyautojen valikoimasta löytyvät kaikki Suomen suosituimmat merkit.

Uusi matkakumppanisi voisi olla joku näistä.

Kattava huoltoverkosto yltää Espanjaan asti

Kaikissa Best-Caravanin kuudessa toimipisteessä toimii huolto. Hyvinkäältä löytyy lisäksi pikahuolto, jossa pikkuviat korjataan asiakkaan odottaessa.

Best-Caravanin asiakkaat voivat ylipäänsä heittää huoltohuolet romukoppaan. Suuntautui matka sitten pohjoiseen tai etelään löytyy apu läheltä, jos vika sattuu kohdalle. Best-Caravanin huoltoverkosto kattaa koko Suomen, ja valtuutettu huoltopalvelu löytyy myös Espanjasta Aurinkorannikolta.

Kauppaa tehdään rennolla meiningillä asiakkaan ehdoilla.

Maksuton matkaparkki

Kaikille maksuttomat matkaparkit ovat Best-Caravanin erikoisuus.

Matkaparkeissa Kaarinassa, Hyvinkäällä, Tampereella, Kuopiossa ja Kempeleessä karavaanarit voivat yöpyä rauhallisella pihalla, jossa tarjolla on ilmaista sähköä ja wifi-yhteys. Matkaparkissa voi myös käydä vessassa, pestä pyykkiä ja täyttää raikasvesisäiliön. Kaarinassa ja Hyvinkäällä voi lisäksi tyhjentää harmaavesi- ja WC-säiliöt.

Joillakin paikkakunnilla vessaan sekä pyykinpesu- ja raikasvesitilaan tarvitaan kanta-asiakaskortti tai etuasiakaskortti, joista jälkimmäisen voi kuka tahansa noutaa CaravanMarketista. Kanta-asiakkaaksi pääsee, kun ostaa Best-Caravanista uuden tai käytetyn matkailuajoneuvon. Etu- ja kanta-asiakkaille kertyy bonusta jokaisesta ostoksesta he tekevät Best-Caravanissa.

Kanta-asiakkailla on käytössään monia palveluita ilmaiseksi.

Kanta-asiakkaat pääsevät lisäksi saunomaan Kaarinan, Hyvinkään ja Kempeleen matkaparkeissa. Saunat lämpiävät vuoden jokaisena päivänä ympäri vuoden. Myös pesukadut ovat kanta-asiakkaiden käytössä ilmaiseksi 24/7.

Elämyksiä ja jännitystä

Best-Caravan järjestää vuosittain useita tapahtumia, joissa karavaanarit pääsevät tapaamaan toisiaan ja tutustumaan ajoneuvo- ja tarvikeuutuuksiin herkuttelun lomassa.

Messujen ja kausinäyttelyiden lisäksi kuluneen vuoden suosituimpia tapahtumia ovat olleet Oulun tuomiokirkossa asiakkaille järjestetty ilmainen joulukonsertti, josta tehdyn videotaltioinnin voit katsoa tästä.

Kaarinan uudistuneen toimipisteen avajaisissa tapahtumakävijöillä oli mahdollisuus osallistua laskuvarjohyppyarvontaan. Arvonnan voitti Helena, jonka huiman laskuvarjohypyn voita katsoa alta:

Best-Caravan tiedottaa tapahtumista ja arvonnoista Facebookissa, Instagramissa ja uutiskirjeissään. Uutiskirjeen voit tilata tästä.

Mukana työllistämässä nuoria ja rakentamassa hiilinieluja

Best-Caravanissa autokauppaa tehdään vastuullisesti. Keväällä 2019 Best-Caravan käynnisti yhteistyössä Suomen 4H-liiton, Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry:n ja Metsänhoitoyhdistysten kanssa Nuoret ilmastotöissä -hankkeen, jonka puitteissa Best-Caravan kompensoi heiltä ostettujen matkailuajoneuvojen päästöjen hiilijalanjäljen.

Best-Caravanilta ostettujen matkailuajoneuvojen hiilijalanjälki hyvitetään istuttamalla puita hiilinieluksi.

Hankkeen tavoitteena on työllistää suomalaisia nuoria sekä lisätä Suomen metsien hiilinieluja istuttamalla taimia alueille, jotka eivät ole olleet enää vuosikymmeniin aktiivisen metsä- tai maatalouden piirissä.

Hankkeessa asiantuntijavastuu on Luonnonvarakeskuksella, jonka selvityksen pohjalta istutukset tehdään. LuKen arvion mukaan Best-Caravanin myydessä 1500 matkailuautoa vuodessa, ajoneuvojen hiilijalanjälki saadaan hyvitettyä istuttamalla puuntaimia 4,5 – 22,2 hehtaarin alueelle. Istutusalueen laajuus riippuu maapohjasta ja istutettavasta puustosta.

Best-Caravanin ensimmäinen Taimiteko-istutustilaisuus järjestettiin Nousiaisissa Päivi ja Teemu Rantasen tilalla kesäkuussa 2019.

Best-Caravan on mukana työllistämässä nuoria ja rakentamassa hiilinieluja. Ensimmäiset taimet istutettiin kesäkuussa 2019.

Ei vain autokauppaa vaan myös vuokrausta!

Heille, joita matkailuautoilu kiinnostaa mutta oman matkailuajoneuvon hankinta ei ole ajankohtaista, tarjoaa Best-Caravan mahdollisuuden vuokrata auton tai vaunun.

Vuokraaminen on hyvä vaihtoehto erityisesti heille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta matkailuautoilusta mutta jotka haluavat kokeilla karavaanielämää. Vuokraaminen sopii myös kokeneemmille karavaaniharrastajille, joiden oman matkailuajoneuvon käyttöaste jäisi alhaiseksi tai joille matkailuajoneuvon säilytys olisi hankalaa. Lue lisää  matkailuajoneuvon vuokrauksesta!

Päivitetty: 5.7.2022