Hyppää sisältöön

Sunlight

Sporttiselle seikkailijalle

Sunlight vie sinut minne ikinä haluatkin

Sunlight-matkailu- ja retkeilyautot avaavat ovet seikkailuun. Ne tarjoavat kaikki mahdollisuudet vapautta rakastaville. Ketterillä ja kapeilla retkeilyautoilla sukkuloit sujuvasti haastavimmissakin ympäristöissä. Suuremmat matkailuautot puolestaan tuovat koko kodin mukavuuksineen tien päälle. Lisäksi kaikkia Sunlight-malleja ajat B-ajokortilla! Sunlight-autot ovat luotettavuutensa ja monipuolisuutensa ansiosta mainio valinta myös ensimmäistä kertaa omaa matkailuautoa harkitsevalle.

Sporttisuutta ja toimivia ratkaisuja

Sunlightit ovat kooltaan kompakteja ja ominaisuuksiltaan monipuolisesti toimivia. Ulkoasultaan Sunlight on sporttinen ja tyylikäs. Ja mukaan mahtuu matkatavaroita enemmän kuin ulkoapäin katsomalla uskoisitkaan! Sunlight kätkee sisäänsä ominaisuuksia, joissa pienet yksityiskohdat toimivat monikäyttöisinä tilaratkaisuina. Useat kääntyvät, siirtyvät ja piiloutuvat elementit tekevät tiloista toimivia ja tilan hyödyllisestä käytöstä nerokkaan. Erilaiset näppärät ja käytännölliset ratkaisut sisätilan kokonaisuudessa tarjoavat iloa päivittäin. Sunlight on mukava, käytännöllinen ja mutkaton matkakumppani.

Seikkailuista rentoutumiseen

Jokaisessa Sunlight-autossa on tasokas varustelu ja fiksut yksityiskohdat. Siitä löytyvät kaikki käytännölliset tilat ja samalla se yllättää mukavuudellaan. Hyttys- ja pimennysverholliset kattoikkunat lisäävät tilan tuntua ja valoisuutta. Ergonomiset istuimet tekevät matkustamisesta ja vapaa-ajan vietosta erityisen miellyttävää. Nukkumistilojen laadukkaat patjat takaavat makoisat yöunet, joiden ansiosta jaksat jatkaa seikkailua seuraavana päivänä. Täysin varustellun keittiön ansiosta kokkailu onnistuu kuin olisit kotona.

Kattava varustelu

Sunlight-matkailu- ja retkeilyautot ovat kattavasti varusteltuja. Autoissa on USB-pistorasiat mukanasi kulkevaa elektroniikkaa varten. Istuimissa on ISOFIX-kiinnitys lastenistuimelle, minkä ansiosta perheesi pienimmätkin pääsevät turvallisesti matkaan mukaan. Ohjaamon kattava varustelu ja laadukas toteutus takaavat sen, että Sunlight on luotettava matkakumppanisi reissusta toiseen.

Sunlight-matkailuautoja voit suunnitella aina väristä varusteisiin oman makusi mukaan, jolloin kokonaisuudesta tulee varmasti juuri sinua miellyttävä. Lisävarusteissa on myös valinnanvaraa, jolloin saat mukavuuden asteen juuri omia tarpeitasi vastaavaksi.