Hyppää sisältöön

Matkailuauton vuokraus

Vuokraamme laadukkaat nykyaikaiset matkailuautot turvallisesti ja luotettavasti. Vuokratessasi kauttamme matkailuajoneuvon, saat laadukasta palvelua paikkakunnasta riippumatta. Vuokraa vastuullisesti - kompensoimme ajetut kilometrit.

Vuokraa matkailuauto

Valitse haluamasi ajanjakso niin näet vapaana olevat matkailuautot ja niiden hinnat.

 
Planyo online booking system

Nauti ilmaisista yöpymisistä BestParkissa vuokra-asiakkaanamme!

Kun vuokraat meiltä matkailuajoneuvon, tarjoamme sinulle mahdollisuuden yöpyä maksutta BestPark-alueilla matkasi varrella. Lisäksi pääset hyödyntämään BestPoint huoltomoduuleita veloituksetta koko vuokrausjakson ajan. Saat ennen matkasi alkua sähköpostissa koodin, jota voit käyttää ilmaisen varauksen tekemiseen.

BestPark – Lisätietoa

Vastuullista matkailua – kilometrit kompensoitu

Ympäristön suojelu on meille yhtä tärkeää kuin ikimuistoisten matkailuelämysten mahdollistaminenkin. Olemme sitoutuneet ilmastolupaukseen tavoitteenamme tehdä automatkailusta yksi kestävimmistä tavoista matkustaa.

Toteutamme ilmastolupaustamme kompensoimalla jokaisen meiltä ostetun tai vuokratun matkailu- ja retkeilyauton käytöstä aiheutuvat hiilidioksidipäästöt istuttamalla vastaavan määrän metsää hiilinieluiksi.

Automatkailun hiilijalanjälki on lentämistä pienempi, ja moni muukin vastuullisen matkailun näkökulma toteutuu lähes huomaamatta. Matkailuajoneuvolla reissaaminen ohjaa säästämään vettä ja sähköä, eikä pyyhkeitä ja lakanoita tule pestyä yhtä usein kuin hotelleissa majoittuessa. Matkailuautoon nappaat myös helposti mukaan pyörän, jolla voit ajella määränpäässä päästöttömästi.

Lisäksi tarjoamme matkailuajoneuvojen omistajille vaivattoman vuokrauspalvelun: laittamalla autosi vuokralle palveluumme voit paitsi tienata rahaa myös edesauttaa resurssien tehokasta käyttöä.

Lue lisää vastuullisuudestamme

Lomalle vuokratulla matkailuautolla

Todellista vapautta on määritellä suunta vaikka joka päivä uudelleen. Etsit sitten autenttisia luontokokemuksia, tutkimattomia polkuja, kalapaikkoja tai parhaita aaltoja, me autamme sinut seikkailun äärelle helposti ja huolettomasti. Vuokratulla matkailuautolla pääset kokemaan uusia elämyksiä lomallasi – juuri itsesi näköisellä tavalla.

Matkailuauton vuokraus on toimiva vaihtoehto lähes kaikenlaisille lomille, sillä sopivia vaihtoehtoja löytyy niin rantalomille, kaupunkimatkailuun kuin meneviin aktiivilomiinkin. Valmista illallista auringonlaskussa meren rannalla, nukahda raikkaan metsän tuoksun tulviessa ikkunasta tai nauti rattoisasta leirintäalue elämästä. Mikä vain on sinun tapasi. Matkailuautossa kuljetat myös vaivattomasti surffilaudat, polkupyörät ja lasten lelut sekä tarvikkeet, eikä sinun tarvitse tehdä kompromisseja matkatavaroissa tilanpuutteen vuoksi.

Jos olet kiinnostunut ajoneuvosta pidemmäksi aikaa, leasing saattaa olla sinulle parempi vaihtoehto, tutustu Best Leasing -palveluun.

Tutustu tarkemmin erilaisiin matkailuautomalleihin alla olevasta linkistä.

Tutustu autoihin

Ensi kertaa reissun päälle?

Mitä matkailuauton vuokraan sisältyy?
Missä matkailuautolla voi yöpyä?
Voiko matkailuautolla matkustaa ulkomaille?

Ensi kertaa vuokraavalla matkailijalla saattaa olla monta asiaa mielen päällä. Meillä on näihin ja moniin muihin kysymyksiin vastaus.

Lue lisää

Vuokraa omaa matkailuautoasi ja tienaa!

Me teemme kaiken sinulle helpoksi, joten sinun tehtäväksesi jää ainoastaan auton yleinen kunnossapito ja pesu, valmiiksi esitäytetyn vuokrasopimuksen tulostus (tulevaisuudessa mahdollisesti sähköinen), allekirjoituksen ottaminen vuokrasopimukseen sekä normaalit palautustarkistukset. Sinun ei tarvitse markkinoida ajoneuvoasi eikä vastailla hintakyselyihin. Kaikki tämä hoituu helposti kauttamme. Joillakin paikkakunnilla on myös mahdollista jättää ajoneuvon vuokraus kokonaan Best Caravanin/kumppanin hoidettavaksi.

Lue lisää

Matkailuautotyypit

Puoli-integroitu

Puoli-integroidut autot ovat modernin virtaviivaisia ja siten kuluttavat hieman vähemmän polttoainetta. Autoissa on takaosassa kiinteä vuode ja lisäksi suurimmassa osassa autoja, on auton etuosassa käytännöllinen alaslaskettava parivuode.

Tutustu

Vanit

Van-luokan autot ovat hieman kapeampia, joten ne ovat henkilöautomaisempia ajaa ja mahtuvat helpommin esimerkiksi parkkiruutuihin. Vanit on rekisteröity neljälle henkilölle, mutta koska niissä ei ole lisävuoteita, ne soveltuvat parhaiten kahdelle.

Tutustu

Retkeilyautot

Retkeilyautot ovat pakettiautomaisia ja siten esimerkiksi pysäköinti kaupunkien keskustoissakin on helppoa. Useimmiten nämä ovat sopivia 2-4:lle hengelle.

Tutustu

Alkoviautot

Alkovi-mallit ovat tilavia yleensä 4-6:lle hengelle sopivia matkailuautoja.

Tutustu

Integroitu

Integroidut matkailuautot sopivat 2-4 hengelle, jotka kaipaavat hieman luksusta.

Tutustu

Millaista vuokra-autoa etsit? Kysy apua valintaan meiltä!

Autamme löytämään tarpeeseesi sopivan mallin lyhyemmälle tai pidemmälle matkalle! Voimme auttaa yleisissä vuokraukseen liittyvissä asioissa, mutta emme voi ottaa vastaan varauksia puhelimella tai sähköpostilla. Vuokrahinnat ja saatavuuden näet  varausjärjestelmästä.

Vuokrauksen asiakaspalvelu arkisin klo 9-17
010 8324545
vuokraus@bestcaravan.fi

Etkö löytänyt haluamaasi?

Katso yhteistyökumppanimme McRentin sivuilta lisää vapaana olevia matkailuajoneuvoja

Tutustu McRent vuokraukseen