Hyppää sisältöön

Myy ajoneuvosi meille

Ostamme hyväkuntoisen matkailuautosi ja asuntovaunusi heti.

Muuta käyttämätön matkailuajoneuvosi rahaksi!

Seisooko matkailuautosi tai asuntovaunusi käyttämättömänä pihamaalla? Vai haluatko kenties muuttaa ajoneuvosi rahaksi tai vaihtaa uudempaan? Tarjoa ajoneuvoasi meille, niin saat meiltä nopeasti ostotarjouksen. Hyvistä käytetyistä matkailuajoneuvoista on nyt pientä pulaa, joten hyvityshinnat ovat sen mukaisia!

Sinun ei tarvitse kaivaa matkakotiasi hangesta, vaihtaa talvirenkaita, aktivoida vakuutusta tai tulla näyttämään sitä meille. Täytät vain alla olevan lomakkeen, niin otamme sinuun yhteyttä ja annamme tarjouksen, jonka sinä joko hyväksyt tai hylkäät. Jos kaupat syntyvät, tulemme hakemaan ajoneuvosi ja laitamme rahat tilillesi.

Tarvitsemme matkailuajoneuvostasi rekisterinumeron, jonka perusteella näemme mm. merkin, mallin ja vuosimallin. Kerro myös ajoneuvosi erityispiirteistä, erityisvarusteista, kunnosta, vioista ja muista hintaan mahdollisesti vaikuttavista seikoista. Jos sinulla on valokuvia ajoneuvosta, voit liittää niitäkin mukaan, niin saamme hinta-arvioimme kohdilleen heti kättelyssä.

Myy meille matkailuautosi tai -vaunusi!

Tarjoa matkailuajoneuvoasi meille oheisella lomakkeella. Otamme sinuun yhteyttä ja annamme tarjouksen!