Hyppää sisältöön

Myy matkailuautosi tai -vaunusi meille

Muuta käyttämätön matkailuajoneuvosi rahaksi – myy se meille!

Seisooko matkailuautosi tai asuntovaunusi käyttämättömänä pihamaalla? Vai haluatko kenties muuttaa ajoneuvosi rahaksi tai vaihtaa uudempaan? Tarjoa ajoneuvoasi meille, niin saat meiltä ostotarjouksen.

Auton tai vaunun myynti yksityisenä henkilönä ei välttämättä ole helppoa.Se vaatii tutkimusta, markkinoiden tuntemusta ja jopa jonkin verran myyntitaitoa hyvän kaupan aikaan saamiseksi. Lisäksi myytäviin ajoneuvoihin tarjotaan usein vaihtoautoja tai -vaunuja. Matkailuajoneuvon myyminen Best Caravanille säästää aikaa ja vaivaa.

Tarjotaksesi matkailuajoneuvoasi meille, sinun ei tarvitse aktivoida ajoneuvosi vakuutusta tai tulla näyttämään sitä meille. Täytät vain alla olevan lomakkeen, niin otamme sinuun yhteyttä ja annamme tarjouksen, jonka sinä joko hyväksyt tai hylkäät. Kun kaupat syntyvät, laitamme rahat tilillesi ja maksamme tarvittaessa ajoneuvon loppuvelan.

Tarvitsemme matkailuajoneuvostasi rekisterinumeron, jonka perusteella näemme mm. merkin, mallin ja vuosimallin. Kerro myös ajoneuvosi erityispiirteistä, erityisvarusteista, kunnosta, vioista ja muista hintaan mahdollisesti vaikuttavista seikoista. Jos sinulla on valokuvia ajoneuvosta, voit liittää niitäkin mukaan, niin saamme hinta-arvioimme kohdilleen heti kättelyssä.

Myy meille matkailuautosi tai -vaunusi!

Tarjoa matkailuajoneuvoasi meille oheisella lomakkeella. Otamme sinuun yhteyttä ja annamme tarjouksen!