Hyppää sisältöön

Dreamer

Vaativalle retkeilijälle

Parasta matkalla on vapaus

Dreamer on luottovalinta rohkealle seikkailijalle. Jos unelmoit matkasta, jossa pääset kulkemaan vapaasti omia polkujasi ja löytämään niitä harvinaisempia elämyksiä, joita ei tavanomaisista turistikohteista löydä, tämä ketterä retkeilyauto on valinta juuri sinulle! Dreamer-retkeilyauto on viety luokassaan astetta pidemmälle. Se kuljettaa sinut elämään, kokemaan ja näkemään ennennäkemättömällä tavalla. Suihku, wc, keittiö, kylpyhuone ja mukavat sängyt – Dreamer-retkeilyautosta löydät kaiken mitä ikinä tarvitsetkin pakattuna kompaktiin kokonaisuuteen. Sinulle jää vain valinta siitä, mihin seuraavaksi haluat suunnata, sillä kaikki vaihtoehdot ovat avoinna!


Nerokas tilaihme

Dreamer-retkeilyautot ovat kooltaan näppäriä ja niistä löydät kaikki isomman matkailuauton mukavuudet. Ne  loistavat monipuolisilla pohjaratkaisuillaan, joista varmasti löydät sopivan juuri sinun tarpeisiisi. Osassa malleista on retkeilyautoissa harvinainen pitkittäinen sänky. Pitkittäinen sänky mahdollistaa myös pitkien tavaroiden kuljetuksen, jolloin vaikkapa laskettelureissulle saat kaiken tarvittavan kätevästi matkaan mukaan. Säilytystilaa jokaisessa Dreamer-retkeilyautossa on mukavasti, kun tila on älykkäästi hyödynnetty jokaista nurkkaa myöten. Retkeilyautossa mahtuu matkustamaan mukavasti mallista riippuen jopa viisi henkilöä!


Valoa ja laatua

Dreamer-matkailuautojen sisustus on skandinaavisen vaalea ja moderni. Useimmissa malleissa verhoiluun pääset myös itse vaikuttamaan eri vaihtoehtojen välillä, jolloin sisustuksen mieluisuus on taattu. Sisustuksessa käytetyt materiaalit ovat laadukkaita. Keittiössä liesi, allas, uuni ja jääkaappi tekevät ruoanlaitosta miellyttävän kokemuksen paikasta ja säästä riippumatta. Katon spottivalot valaisevat ja luovat tunnelmaa. Suuret ikkunat retkeilyauton molemmin puolin sekä kattoikkunat tuovat retkeilyautoon valoa ja lisäävät tilan tuntua. Sinun tehtäväksesi jää vain huoleton matkanteko ja siitä nauttiminen!

Minne seuraavaksi?

Dreamer vie retkeilyautot pidemmälle. Malleista löydät nerokkaita ratkaisuja, joiden ansiosta saat juuri omiin seikkailuihisi sopivimman matkakumppanin. Pitkittäiset sängyt mahdollistavat sen, että kaikki vauhdikkaaseen lomaan tarvittavat harrastusvälineet mahtuvat mukaan, aina surffilaudasta laskettelusuksiin. Laadusta tinkimättä ja nerokkailla tilaratkaisuilla on luotu vertaansa vailla oleva retkeilyauto vaativimpiinkin tarpeisiin.