Hyppää sisältöön

Rapido

Hyvin varusteltujen matkailuautojen edelläkävijä

Mallisarjat kompaktista luksukseen

Rapidon seitsemän eri mallisarjaa sisältävät näppärät retkeilyautot, monipuoliset puoli-integroidut matkailuautot sekä tilavat integroidut mallit. Markkinoiden parhaimmistoon kuuluvan varustetason ja lisävarusteiden avulla saat mallista kuin mallista tarpeisiisi täydellisesti sopivan kokonaisuuden. Lisäksi erityistä ylellisyyttä kaipaavat löytävät omansa Ultimate Line -mallien joukosta.

Nauti vapaudesta

Koska vapautesi on arvokkaampaa kuin koskaan, Rapido on suunniteltu helpottamaan vapaa-ajan viettoasi. Avarat ja valoisat sisätilat ovat suunniteltu toimiviksi asumiskokonaisuuksiksi. Kodinsisustus on antanut inspiraation Rapidon modernille ja lämminhenkiselle matkailu- ja retkeilyauton tunnelmalle. Monissa malleissa erillinen suihku ja wc-tila lisäävät asumisviihtyvyyttä. Isoon takatalliin mahtuu mukaan kaikki urheilu- ja retkeilyvarusteet, josta ne on koko ajan helposti saatavilla.

Kaunis matkailuauto huomataan

Ranskalaisen perheyhtiö Rapidon pitkä kokemus innovaatioiden kehittäjänä tekee siitä hyvin varusteltujen matkailuautojen edelläkävijän. Matkailuautojen muotoilussa on inspiroiduttu korkeatasoisista automalleista, jossa tyylikkäät linjat yhdistävät muotoilun ja toiminnallisuuden. Yksityiskohdat tekevät tyylistä täydellisen yhtenäisen. Rapido huomataan matkalla varmasti!

Suomalaiseen makuun sopiva Scandinavian Exclusive-mallisto

Hyttysverkolla varustettu sivuovi ja ohjaamon ilmastointi ovat ehdottomia kuumana kesäpäivänä. Kylmempiä retkeilykausia ajatellen, Scandinavian Exclusive-malleissa on sähköinen lattialämmitys ja käytännöllinen peruutuskamera yönäkymällä. Kattava varustelu sisältää paljon ominaisuuksia, jotka tulevat käyttöön Suomen monimuotoisina vuodenaikoina. Et ole sidottu ainoastaan kesämatkailuun, vaan voit lähteä tien päälle milloin haluat!