Hyppää sisältöön

Rapido-matkailuautot

Turvallista ja mukavaa matkustamista

Suosittu ja monipuolinen Rapido

Rapido-matkailuautojen mallistossa on tarjolla monipuoliset puoli-integroidut matkailuautot sekä tilavat integroidut mallit. Erityistä ylellisyyttä kaipaavat löytävät mallistosta myös oman suosikkinsa. Ranskalaisvalmisteiset Rapido-matkailuautot valmistetaan kiinnittäen huomiota erityisesti mukavuuteen, turvallisuuteen, tyylikkääseen sisustukseen, jatkuvaan laadunvalvontaan ja toimiviin säilytystiloihin. Siksi Rapido on yksi suosituimmista matkailuautomerkeistä markkinoilla.

Varustetaso markkinoiden parhaimmistoa

Rapido-matkailuautojen varustetaso kuuluu luokassaan markkinoiden parhaimpiin. Matkailuautoissa on lukuisia mukavuutta lisääviä etuja. Voit yksilöidä autosi valitsemalla erilaisia tunnelmia luovien kalustesarjojen ja verhoilun väliltä. Tarkkaan suunnitellut kalusteet lisäävät säilytystilaa. Vuoteiden laatu, ajomukavuus ja lämmityksen luoma miellyttävä tunnelma ovat esimerkkejä ensiluokkaisesta suunnittelutyöstä ja innovatiivisuudesta.

Kattava valikoima matkailuautoja

Puoli-integroidut Rapido C ja Rapido 6F-malliston matkailuautot voit valita haluamallasi vuodetyypillä ja molemmista mallistoista löytyy esimerkiksi erillinen suihku ja wc-tila. Myös täysintegroidut mallit Rapido 8F, Rapido 80dF, Rapido DISTINCTION ja Rapido M tarjoavat kattavan valikoiman erilaisia pohjaratkaisuja. Suurimmat matkailuautot sopivat jopa 6 hengen matkailuun. Voit valita auton täysin omien tarpeidesi mukaan. Halutessasi voit yksilöidä matkailuautosi valitsemillasi lisävarusteilla ja sisustuselementeillä.