Hyppää sisältöön

Matkailuautotyypit

Kaikki kauttamme vuokratut matkailuautot ovat nykyaikaisia, laadukkaita ja pääosin B-kortilla ajettavia autoja. Autot on jaettu viiteen luokkaan korimallin mukaan. Alla on lueteltu autoluokat ja kerrottu hieman tietoja yleisimpien automallien pohjaratkaisuista ja ominaisuuksista. Syötettyäsi hakuun haluamasi päivämäärät, näet yksittäisten ajoneuvojen saatavuudet sekä tarkemmat tiedot.

Vuokraa matkailuauto

Valitse haluamasi ajanjakso niin näet vapaana olevat matkailuautot ja niiden hinnat.

 
Planyo online booking system

Alkoviautot

Alkovi-luokan autoissa on kiinteät vuoteet ohjaamon yläpuolella alkovissa ja auton taka-osassa. Näiden lisäksi ruokailuryhmästä saa vielä lisävuoteen. Nämä autot ovat tilavia ja hyvä ratkaisu jos matkaan lähtee 5-6 henkilöä, tai jos tahdotte pöytäryhmän ja auton etuosan olevan käytettävissä samaan aikaan etuvuoteen kanssa.

Puoli-integroidut

Puoli-integroidut autot ovat modernin virtaviivaisia ja siten kuluttavat hieman vähemmän polttoainetta. Autoissa on takaosassa kiinteä vuode ja lisäksi suurimmassa osassa autoja, on auton etuosassa käytännöllinen alaslaskettava parivuode.

Vanit

Van-luokka on uusin tulokas matkailuautoissa ja se eroaa T-luokasta lähinnä mitoiltaan. Autot ovat hieman kapeampia, joten ne ovat henkilöautomaisempia ajaa ja mahtuvat helpommin esimerkiksi parkkiruutuihin.

Vanit on rekisteröity neljälle henkilölle, mutta koska niissä ei ole lisävuoteita, ne soveltuvat parhaiten kahdelle.

Retkeilyautot

Retkeilyautot on rakennettu pakettiauton koriin, joten ne ovat vielä hiukan vanejakin kompaktimpeja.

Retkeilyautot on rekisteröity neljälle henkilölle ja ne on tarkoitettu yövyttäviksi yleensä kahdelle. Joissakin retkeilyautomalleissa saattaa olla nostokatto, jolloin ajoneuvon katolle “telttaan” tulee lisävuode kahdelle.

Integroidut

Integroidut matkailautot tarjoavat hieman luksusta verrattuna muihin matkailuautotyyppeihin verrattuna. Parivuode laskeutuu ohjaamon yläpuolelta, joten oleskelualueelle jäi enemmän vapaata tilaa.

Integroidut matkailuautot ovat 2-4 hengelle rekisteröityjä.