Hyppää sisältöön

Matkaparkki

Best Caravanin matkaparkit ovat ilmaisia ja yöpyjien käytössä on toimipisteestä riippuen vaihteleva määrä palveluita. Matkaparkin löydät viidestä toimipisteestämme Hyvinkäältä, Espoosta, Turusta, Tampereelta, sekä Oulusta.

Matkaparkissa huollat sekä itsesi että ajoneuvosi

Yöpyminen Best Caravanin matkaparkeissa on ilmaista ja toimipisteestä riippuen yöpyjien käytössä on erilaisia palveluita. Toimipisteistä vaihtelevasti löytyviä palveluita ovat mm. sauna, pesutorni, vesien tyhjennys ja täyttö, kemssan tyhjennys ja pesukatu ajoneuvon pesua varten. Jokaisessa matkaparkissa on vähintään ilmainen WiFi ja sähköpaikka. Tutustu palveluihin tarkemmin toimipisteen sivulla.

Matkaparkkiin saapuminen ei vaadi varausta, sisäänkirjautumista tai ilmoittautumista – voit siis saapua mihin vuorokauden aikaan tahansa, kytkeä ajoneuvosi sähköihin ja nauttia!

Ilmainen matkaparkki kaikille karavaanareille!

Matkaparkki on lyhytaikaiseen, 1-2 yön kestävään leiriytymiseen tarkoitettu turvallinen ja luvallinen parkki, joka toimii huoltopisteenä niin ajoneuvolle kuin matkaajillekin.

Best Caravanin ilmaisessa matkaparkissa rauhallisella pihalla on mukava yöpyä ja tutustua samalla vaikka ympäröivään luontoon sekä paikallisiin nähtävyyksiin. Matkaparkin löydät seuraavista toimipisteistämme.

Kanta-asiakaskortilla enemmän!

Best Caravanin kanta-asiakkaana pääset ilmaiseksi saunaan Hyvinkäällä, Turussa ja Oulussa! Hetivalmis sauna on käytössäsi vuorokauden ympäri joka päivä.

Pesukatu ajoneuvon pesua varten on maksutta kanta-asiakkaidemme käytössä toimipisteen aukioloaikojen ulkopuolella.

Tutustu kanta-asiakkuuteen

 

Jäikö kysyttävää?
Lähetä meille viesti!

Mikäli sinulle heräsi kysymyksiä tai haluat lisätietoja, voit lähettää meille viestin oheisella lomakkeella. Olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian!