Hyppää sisältöön

Matkaparkki

Best Caravanin matkaparkit tarjoavat mahdollisuuden yöpyä mukavasti ja turvallisesti. Varaa paikkasi kätevästi bestpark.com -sivustolta. Kanta-asiakkaillemme varaus on maksuton, muille matkailijoille yöpyminen maksaa 9,90 €. Matkaparkit sijaitsevat viidessä toimipisteessämme Hyvinkäällä, Espoossa, Turussa, Tampereella ja Oulussa.

Matkaparkissa huollat sekä itsesi että ajoneuvosi

Yöpyminen Best Caravanin matkaparkeissa on vaivatonta ja turvallista. Varauksen tehtyäsi saat käyttöösi toimipisteestä riippuen vaihtelevan valikoiman palveluita. Sauna, pesutorni, vesien tyhjennys ja täyttö sekä kemssan tyhjennys ja pesukatu ajoneuvon pesua varten ovat mahdollisia palveluita. Pesukatu ja sauna ovat käytettävissä vain kanta-asiakaskortilla. Jokaisessa matkaparkissa on vähintään ilmainen WiFi ja sähköpaikka. Voit myös varata pelkän huoltokäynnin matkaparkkiin.

Matkaparkkiin saapuminen onnistuu helposti varauksen tehtyäsi – sinun tarvitsee vain saapua paikalle, kytkeä ajoneuvosi sähköihin ja nauttia viihtyisästä yöpymisestä!

Tervetuloa matkaparkkeihimme!

Olit sitten kanta-asiakas tai uusi asiakas, olet aina tervetullut yöpymään matkaparkissamme. Muista tehdä varaus bestpark.com -sivustolla, jotta voit varmistaa paikkasi ja nauttia kätevistä palveluistamme matkasi aikana. Huom! Myös kanta-asiakkaiden tulee varata paikka bestpark.com -sivustolla. Tervetuloa viihtymään Best Caravanin matkaparkkeihin!

Matkaparkki on lyhytaikaiseen, 1-2 yön kestävään leiriytymiseen tarkoitettu turvallinen ja luvallinen parkki, joka toimii huoltopisteenä niin ajoneuvolle kuin matkaajillekin. Tutustu myös BestParkin muihin matkaparkkeihin! (Vain Best Caravanin toimipisteiden yhdessä olevat matkaparkit ovat Best Caravanin kanta-asiakkaille maksuttomia)

Näin teet varauksen:

  1. Valitse parkki, johon haluat tehdä varauksen ja siirry varaussivulle
  2. Valitse haluatko varata yöpymisen vai pelkän huoltokäynnin
  3. Valitse saapumis- ja lähtemispäivä kalenterista
  4. Valitse paikka
  5. Kirjaudu tilillesi (luo tili tarvittassa)
  6. Valitse maksutapa. Jos olet kanta-asiakas lisää koodi kohtaan ”Onko sinulla kampanjakoodi?”
  7. Kun olet vahvistanut maksun, saat puhelimeesi koodin, jolla pääset käyttämään palveluita.

Kanta-asiakaskortilla enemmän!

Best Caravanin kanta-asiakkaana pääset ilmaiseksi saunaan Hyvinkäällä, Turussa ja Oulussa! Hetivalmis sauna on käytössäsi vuorokauden ympäri joka päivä.

Pesukatu ajoneuvon pesua varten on maksutta kanta-asiakkaidemme käytössä toimipisteen aukioloaikojen ulkopuolella.

Tutustu kanta-asiakkuuteen

 

Jäikö kysyttävää?
Lähetä meille viesti!

Mikäli sinulle heräsi kysymyksiä tai haluat lisätietoja, voit lähettää meille viestin oheisella lomakkeella. Olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian!