Hyppää sisältöön

Niesmann + Bischoff

Tutustu ensiluokkaiseen matkustamiseen

Luksusmatkailua aina kun haluat

Niesmann+Bischoffin upeat liner-luokan matkailuautot toimivat liikkuvana kotina ylellisyyttä kaipaavalle matkaajalle. Löydät valikoimastamme niin B- kuin C1-ajokorttiluokassa ajettavia matkailuautoja, joita yhdistää yksi asia: pääset luksusmatkalle milloin haluat. Vaativaan makuun sopivat, räätälöitävät matkailuautot ovat tietenkin myös hiljaisia ja miellyttäviä ajaa. Kaikki Niesmann+Bischoffin luksusautot sopivat myös talvikäyttöön.

Tunnettu turvallisuudestaan

Niesmann+Bischoff kulkee turvallisuus edellä. Ensimmäisenä liner-matkailuautojen valmistajana maailmassa Niesmann+Bischoff toi matkailuautoihin kuljettajan ja apukuljettajan turvatyynyt vakiona. Ensiluokkainen Driving Safety Pack-varustelu auttaa myös ennakoimaan mahdollisia  vaaratilanteita tien päällä. Niesmann+Bischoffia ei ole turhaan kutsuttu matkailuautovalmistajien Volvoksi.

Täydellisyys on arkipäivää

Niesmann+Bischoffin tehtaalla jokainen yksityiskohta hiotaan kohdalleen. Arkkitehdit, insinöörit sekä eri alojen käsityöläiset ja asentajat yhdistävät osaamisensa luoden matkakoteja, joissa on kaikki edellytykset luksusmatkailuun. Kaikkia matkailuauton valmistuksessa mukana olevia työntekijöitä yhdistää pyrkimys täydellisyyteen. Muille täydellisyys on vain haave, Niesmann+Bischoffille se on arkipäivää.

Jopa yhdeksän päivää metsässä

Niesmann+Bischoff matkailuautolla matkustat jopa 9 päivää ilman ulkoista virtalähdettä. Riippumattomuus ulkoisesta virtalähteestä mahdollistaa spontaanit irtiotot arjesta aina halutessasi. Et ole riippuvainen leirintäalueista, vaan voit ajaa suoraan luonnon rauhaan tai vaikka keskeiseen kaupunkikohteeseen. Akut latautuvat nopeasti, sitten kun sitä tarvitset.

Premium-huoltopalvelu Niesmann+Bischoff omistajille

Best-Caravan tarjoaa Premium-huoltopalvelun Niesmann+Bischoffin omistajien tueksi. Jokaisessa Best-Caravan huoltopisteessä on oma Niesmann+Bischoff-asiantuntija.