Hyppää sisältöön

Niesmann+Bischoff-matkailuautot

Kaikkien odotusten yläpuolella

Ylelliset liner-luokan matkailuautot

Liner-luokan matkailuautoistaan tunnetun Niesmann+Bischoff valmistajan mallistossa on luksusominaisuuksilla varustettuja matkailuautoja kompaktista ja uniikista iSmovesta hulppeaan Flair maantieristeilijään. Ylelliset ominaisuudet takaavat asumismukavuuden sekä ajonautinnon turvallisuudesta tinkimättä. Räätälöitävät luksusajoneuvot ovat muokattavissa täysin omaan makuun sopiviksi upeilla sisustusmateriaaleilla ja lisävarusteluilla.

Kompakti liner – Arto

Arto on yksi suosituimmista C1-kortilla ajettavista Niesmann+Bischoff-malleista Suomessa. Täysintegroitu ja kompakti matkailuauto tarjoaa matkailuun luksusta, joka näkyy ja tuntuu. Arto on vakaa ajettava ja tarjoaa kuskille loistokkaat näkymät laajojen ikkunoiden ja sivupeilien ansiosta. Keittiön integroidut kodinkoneet ovat visuaalisesti näyttäviä ja myös käytännöllisellä korkeudella ruuanlaittoa ajatellen. Erillinen tilava suihku ja wc voidaan jakaa omaksi tilaksi yksityisyyden takaamiseksi. Kaiken loistokkuuden alta löytyy tietenkin suosittu Fiat Ducato.

Hulppea maantieristeilijä Flair

Flair on valtateiden näyttävä näky. Tyylikäs ja hulppean kokoinen maantieristeilijä yllättää ajettavuudellaan, sillä koostaan huolimatta se on hämmästyttävän ketterä. Flair täyttää suuremmatkin toiveet mukavasta matkailusta ja soveltuu mainiosti vaativaan makuun. Keittiö on kokin unelma: loistavat säilytysratkaisut takaavat keittiön hyvän varustelun, eikä ruuanlaitossa joudu tinkimään edes tien päällä. Kylpyhuone huokuu luksushotellin tunnelmaa. Niesmann+Bischoff Flair-matkailuauton turvallisuuteen on panostettu erityisellä tarkkudella.

Premium huolto kuuluu kaikille Niesmann+Bischoff matkailuautojen omistajille

iSmove – kompakti ei tarkoita enää kompromisseja

Niesmann+Bischoff-malliston uusin täysintegroitu matkailuauto, iSmove, on B-ajokortilla ajettava luksuskoti. Asuintiloissa on rikottu perinteiset säännöt ja hyödynnetty täysin uusia ratkaisuja. Keittiö on tarvittaessa pieni, mutta avautuu ruuanlaiton yhteydessä nopeasti kokkaajan unelmaksi. Patentoidun liukumekanismin avulla kylpyhuone toimii ylellisenä wc- ja suihkutilana. Takatalli on kookas ja siellä kulkee harrastusvälineet polkupyöristä surffilautoihin. Uniikit ja patentoidut ominaisuudet tekevät autosta ykkösluokan matkakumppanin. iSmove on Niesmann+Bischoffin todiste siitä, että linereiden luksusominaisuudet saa paketoitua kevyempäänkin pakettiin.