Hyppää sisältöön

Kanta-asiakkuus

Best Caravanin kanta-asiakkaana nautit erityiseduista, huolettomasta matkailusta ja Bestis-yhteisön tuesta.

Elämän pituinen kumppanuus

Best Caravanin kanta-asiakkaana et ole tien päällä yksin, vaikka omia polkujasi kuljetkin. Kun hankit matkailuautosi tai -vaunusi meiltä, tulee sinusta kanta-asiakkaamme ja saat käyttöösi alan parhaat palvelut ja elämän pituisen kumppanuuden, joka ei pääty kauppoihin. Kanta-asiakkuus on voimassa niin kauan, kuin sinulla on meiltä ostamasi ajoneuvo.

Kanta-asiakkaanamme saat bonusta ostoksistasi ja alennuksia yhteistyökumppaneidemme palveluista, jotka siivittävät sinut huolettomalle lomalle. Saunot ja peset ajoneuvosi ilmaiseksi toimipisteissämme sekä asioit matkaparkeissamme ja Hyvinkään Showroomissa omassa aikataulussasi vaikka keskellä yötä.

Elämä tien päällä ei voisi olla helpompaa!

Bonusta ostoksista

Kanta-asiakkaana kerrytät bonusta niin ajoneuvo- ja tarvikeostoksistasi kuin käyttämistäsi huoltopalveluistakin.

Ensimmäiset bonukset kilahtavat kanta-asiakastilillesi, kun ostat matkailuajoneuvosi meiltä. Saat ajoneuvo-ostoksestasi 3 % bonuksen välirahasta tai kauppasummasta, kuitenkin enintään 350 euroa. Jos esimerkiksi ostat 10 000 euroa maksavan matkailuvaunun, kertyy kanta-asiakastilillesi 300 euron bonus. Jos 10 000 euron matkailuvaunua ostaessasi tarjoat vaihdossa 4 000 euron vaihtohintaisen ajoneuvon, maksetaan sinulle 6 000 euron välirahasta 3 % bonus, joka on 180 euroa.

Kanta-asiakastilillesi kertyy bonuksia myös, kun huollatat matkailuajoneuvosi meillä tai kun hankit karavaanitarvikkeesi CaravanMarketistamme. Jokaisesta tarvike- ja huolto-ostoksestasi saat 8 % bonusta, kuitenkin enintään 350 euroa.

Ansaitsemasi bonukset voit käyttää toimipisteissämme huolto-, ajoneuvo- ja tarvikeostoksiin.

Bonuksesi ovat voimassa aina vuoden ajan niiden myöntämisestä/kertymisajankohdasta. Vanhentuneita bonuksia ei ole mahdollista saada käyttöön myöhemmin.

Kanta-asiakkaan erityisedut

Kanta-asiakkaanamme saat käyttöösi erityispalveluita, joihin kenellä tahansa ei ole pääsyä.

Voit pestä matkailuajoneuvosi ilmaiseksi nykyaikaisilla, lämmitetyillä pesukaduillamme Hyvinkäällä, Turussa, Tampereella, Seinäjoella, Kuopiossa ja Oulussa. Pesukadut ovat käytössäsi toimipisteiden aukioloaikojen ulkopuolella iltaisin, öisin, viikonloppuisin ja juhlapyhäisin.

Pysähtyessäsi matkaparkkeihimme Hyvinkäälle, Turkuun ja Ouluun pääset kanta-asiakaskortillasi saunaan ja suihkuun. Hyvinkäältä ja Turusta löydät lisäksi pesutornit, joissa voit pestä ja kuivata vaatteesi seuraavaa matkaetappia varten.

Showroom

Hyvinkään toimipisteessämme kanta-asiakaskorttisi avaa sinulle ovet viihtyisään Showroomiin, jossa pääset myymälän aukioloaikojen ulkopuolella tutustumaan matkailuajoneuvouutuuksiin omassa rauhassa fiilistellen.

Alennuksia ja erikoistarjouksia

Tervetuloa tyytyväisten karavaanareiden joukkoon!

Yhteinen tulevaisuus on meidän kaikkien vastuulla. Siksi mekin Best Caravanissa haluamme kantaa kortemme kekoon ja tukea kestävää, asiakkaidemme arvojen mukaista matkailua.

Lue lisää

Matkaparkki, pesukatu ja ilmainen sauna käytössäsi

Best Caravanin matkaparkit ovat ilmaisia ja yöpyjien käytössä on toimipisteestä riippuen vaihteleva määrä palveluita. Matkaparkin löydät jokaisesta toimipisteestämme seitsemältä eri paikkakunnalta.

Lue lisää

Kanta-asiakaskortin uusiminen

Saat Best Caravanin kanta-asiakaskortin, kun ostat matkailuajoneuvosi meiltä. Kortti on voimassa kerrallaan 2 vuotta. Voit uusia kanta-asiakaskorttisi oheisella lomakkeella yhtä kuukautta ennen kortin vanhenemista, jos yhä omistat Best Caravanilta ostetun matkailuajoneuvon. Uusi korttisi lähetetään sinulle postitse.

Huomioithan, että kanta-asiakaskorttiasi ei voida uusia, jos olet ehtinyt luopua Best Caravanilta hankkimastasi ajoneuvosta.