Hyppää sisältöön

Best Caravan Turku

Tervetuloa Kaarinaan Best Caravan Turun toimipisteelle. Erityisen laaja palveluvalikoimamme kutsuu sinut viihtymään vaikka kauempaankin. Meillä pääset tutustumaan myös runsaaseen ja alati vaihtuvaan valikoimaan niin uusia kuin käytettyjäkin matkailuajoneuvoja.
Yhteystiedot
Automestarinkatu 2, 20780 Kaarina
Ajoneuvomyynti ja market ma-pe 9–17, la 10-14, huolto arkisin 8-16.
Voit sopia myyjiemme kanssa tapaamisen myös aukioloaikojen ulkopuolelle - löydät yhteystiedot sivun alalaidasta. Huomaathan, että Caravan Marketissamme ei enää oteta vastaan käteistä maksuvälineenä.
Puhelun hinta: 010-yritysnumeroihin 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min
Ajoneuvomyynti
CaravanMarket

Lähetä meille viesti

Ajoneuvomyynti
Huollon varaus
Kanta-asiakaskortit
Tarvikekyselyt
Varaosat
Hallinto
Reklamaatiot
Vuokraus

Matkailuajoneuvot jokaiseen makuun

Best Caravan Turku on täyden palvelun karavaanitalo, josta löydät erittäin laajan palveluvalikoiman. Runsas ja alati vaihtuva matkailuajoneuvovalikoima niin uusia kuin käytettyjäkin ajoneuvoja tarjoaa aina jotakin uutta. Suuresta CaravanMarketista löydät takuulla kaiken tarvitsemasi niin hyödyksesi kuin huviksesikin.

Laaja palveluvalikoima kutsuu viihtymään

Matkaparkissamme sauna lämpenee kanta-asiakkaille mihin vuorokauden aikaan tahansa. Meiltä löydät myös Suomen nykyaikaisimman matkailuajoneuvohuollon – huoltohenkilökuntamme osaaminen ja käytössä olevat tilat ovat parasta laatuaan. Pesukatu palvelee kanta-asiakkaita liikkeemme aukioloaikojen ulkopuolella. Toivotamme sinut tervetulleeksi viihtymään vaikka kauempaankin!

Best Caravan Turku tarjoaa seuraavia palveluita:

Asiakkaanamme löydät Kaarinasta erittäin laajan palveluvalikoiman. Kanta-asiakkaana käytössäsi on hetivalmis sauna, joka lämpiää mihin vuorokauden aikaan tahansa sekä pesukatu, joka on vapaasti hyödynnettävissäsi aina liikkeemme aukioloaikojen ulkopuolella.

Yhteystiedot

Ajoneuvomyynti

Tarvikkeet

Miio Jalonen

Tarvikemyynti

Huolto

Markus Mattila

Huoltotyönjohtaja

Joni Jalonen

Huoltomekaanikko

Jouko Kivelä

Huoltomekaanikko

Tomi Rönnemaa

Huoltomekaanikko

Petri Manelius

Huoltomekaanikko

Ota meihin yhteyttä

Palvelemme mielellämme kaikissa kysymyksissäsi! Lähetä meille viestisi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.