Hyppää sisältöön

Best Caravan tililuotto

Tililuotto on sopiva rahoitus pienempiin hankintoihin. Edullisena ja joustavana vaihtoehtona se sopii erinomaisesti vaikkapa matkailuajoneuvojen tarvikkeiden tai huoltohankintojen rahoitukseen. Hakemaasi tililuottoa voit käyttää ostoksiin kaikissa Best Caravanin toimipisteissä.

Best Caravan tililuotto pieniin hankintoihin

Best Caravan tililuotolla teet pienimuotoisia hankintoja juuri silloin, kun niitä tarvitset. Tililuotto on edullinen ja joustava osamaksuvaihtoehto, joka sopii pienten hyödyllisten tai arkea ilahduttavien hankintojen tekoon. Best Caravan tililuotto on apunasi silloin, kun tarvikehankinnat tulevat ajankohtaisiksi tai matkailuauton huollon tarve yllättää.

Hae tililuottoa haluamasi määrä ja käytä sitä joustavasti ostoksiin kaikissa toimipisteissämme vaikka useammalla ostokerralla. Korkoa maksat vain käyttämäsi luottosumman mukaisesti. Best Caravan tililuottoa voit hakea 1000–7500 €, 1-3 vuoden maksuajalla. Tee hakemus nyt!

Kysy lisää

Tee hakemus näppärästi verkossa

Tee tililuoton hakemus nopeasti verkossa – saat luottopäätöksen saman tien! Best Caravan tililuotto on käytettävissäsi välittömästi luottopäätöksen jälkeen. Saamaasi tililuottoa voit käyttää kaikissa toimipisteissämme.

Tervetuloa mukaville ostoksille!

Hae tililuottoa

Painamalla linkkiä siirryt palveluntarjoajan sivulle.

Best Caravan tililuotto on kaikkea tätä:

  • Kortiton rahoitustuote
  • Vaivaton rahoitusmuoto, jota voit käyttää useilla eri ostokerroilla
  • Ei vakuuksia eikä takaajia
  • Rahoitus 1000 € – 7500 €
  • Edullinen korko OP-prime +9,95%*
  • Joustava takaisinmaksuaika
  • Laskutus kuukausittain, voit maksaa valitsemasi minimierän tai vaikka koko luoton pois kerralla ilman lisäkuluja
  • Voit saada kaksi maksuvapaata kuukautta vuosittain
  • Rahoitus kerryttää Osuuspankin omistajajäsenille OP-bonuksia

*KSL:n mukaisesti laskettava todellinen vuosikorko esimerkiksi 5 000 euron keskimääräiselle luotolle 37 kuukauden laina-ajalla on 12,64 %, kun nimelliskorko on 10,40 %. Luottohinta on 5 982,98 €. (Tilanne 02/2016).
Rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Kysy lisää Best Caravan tililuotosta!

Autamme valitsemaan sopivan rahoitusvaihtoehdon tarpeeseesi. Lähetä meille viesti, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.