Hyppää sisältöön

Concorde

Kaikki, mitä uskallat matkailuautolta toivoa

Concorde tuo luksuksen tien päälle

Concorde-matkailuauto kääntää katseita majesteettisella ilmeellään ja hivelee silmää yksityiskohdillaan. Näiden Saksassa valmistettujen, 40-vuotisen ammattitaidon hiomien matkailuautojen varustelussa näkyy alan uraauurtavat innovaatiot. Pienimmästä suurimpaan matkailuautomalliin Concorde täyttää lupauksensa luksuksesta ja ylivoimaisesta mukavuudesta tien päällä. Concorden yhdessätoista eri mallissa riittää vapautta valita juuri omiin tarpeisiisi parhaiten sopiva matkailuauto, aina sporttisten ominaisuuksien Carver-malleista majesteettisiin Centurion-malleihin.


Kokonaisvaltainen Premium-luokan kokemus

Concorde-matkailuauton kuljettajana olet luksusaluksen kapteeni. Ajokokemus on hiottu viimeistä piirtoa myöten miellyttäväksi lukuisin toimivin teknologisin ratkaisuin ja elegantein yksityiskohdin. Kuljettajalla on korotettu istuinasento, mikä takaa loistavan näkyvyyden ja tuo turvallisuutta liikenteeseen. Ammattitaidolla mietityt kojelaudan ohjainten sijoittelut mahdollistavat optimaalisen ergonomian kuljettajalle. Kuljettajan tilassa ei olla myöskään unohdettu tyylikkyyttä, jolloin nautit Concorde-matkailuautojen ylellisestä tunnelmasta myös ohjaimissa ollessasi.


Eleganttia ja ylivoimaista mukavuutta

Concorde-matkailuauto tarjoaa viiden tähden yöpymistä, missä tahansa oletkin. Concorde-matkailuauton sisätila huokuu luksusta ja ylivoimaista mukavuutta. Sisustuksessa yhdistyy elegantti muotoilu, korkealuokkaiset materiaalit ja loppuun asti mietitty kokonaisuus. Varustelutasolta ensiluokkaisessa keittiössä valmistat unohtumattomat illalliset integroitujen high-end keittiölaitteiden avulla.  Makuutilat ovat ylellisen tilavia ja sängyt tarjoavat korkeatasoisinta nukkumismukavuutta. Matkalla rentoutuminen ei koskaan ole ollut niin tasokasta kuin tässä luksuskeitaassa!

Viiden tähden lomamatkalle suoraan kotioveltasi

Concorde on symboli korkeimman luokan luksukselle. Tätä vaikuttavampaa maantiealusta et markkinoilta löydä. Concorde-matkailuautolla pääset viiden tähden luksuslomalle suoraan kotioveltasi ja mikä parasta, aikataulusi ja kohteesi saat valita aina itse. Tämä ylellinen matkailuauto ei jätä yhtäkään toivettasi toteuttamatta – ergonomia, teknologia, ajomukavuus: kaikki on parhainta mahdollista laatua ja täydellistä ylellisyyttä Concorde-matkailuautoissa. Kaiken kruunaa viimeisen päälle hiottu ylellisyys ja voittamaton luksus.