Hyppää sisältöön

Concorde-matkailuautot

Luksusluokan elämyksiä

Viiden tähden elämys

Concorde-matkailuautot huokuvat ylimmän luokan luksusta. Tekniset yksityiskohdat ja laadukas toteutus tekevät Concorde-matkailuautosta viiden tähden elämyksen. Aina Concorde-lähtökohdat asettavasta Credosta majesteettiseen Centurioniin Concorde lunastaa lupauksensa täydellisestä ylellisyydestä, mukavuudesta ja uusimmista teknisistä ratkaisuista.

Saatavilla olevat Concorde-mallit

Ylellisyyttä jokaiselle matkalle

Concorde-valikoimasta löydät ehdottoman luksuksen matkailuautot. Credo on tilava ja ylellinen lomakoti, joka asettaa lähtökohdat Concorden matkailuautoille. Carver ja Charisma tarjoilevat matkailuautoilua sen moderneimmassa muodossa: luksusvarustelua ja uusinta ajotekniikkaa. Cruiser Daily ja Eurocargo ovat lomakoteja aktiivisille ihmisille: ne tarjoavat täydellistä laatua, mukavuutta ja itsenäisyyttä. Cruiser 791 RL 4×4 on maastoauto, jossa voit asua. Se on urheilullinen matkailuauto, joka yhdistää täydellisesti seikkailun ja luksuksen. Cruiser Ategossa yhdistyy hillitön voima ja korkeimman luokan toiminnallisuus. Cruiser Atego loistaa erityisesti talvikestävyydellään.

Ylemmän Premium-luokan täydellisyyttä

Liner-matkailuautot tarjoavat ylemmän premium-luokan täydellisyyttä. Ne ovat teknisiä taideteoksia, tarjoilevat ylimmän luokan luksusta ja hurmaavat sisätilojen high-end kalusteillaan. Liner on majesteettinen ilmestys, joka kääntää katseita. Centurion-matkailuautot ovat maalla kulkevia luksusjahteja kolmessa eri kokoluokassa. Niissä on kaikki, mitä matkailuautolta uskaltaa toivoa. Ne ovat uusimman ajoteknologian, viiden tähden hotellin tunnelman ja korkeimman luksuksen ainutlaatuinen yhdistelmä.

Centurion Actros

Harmoninen sisustus, tekniset innovaatiot ja Mercedes-Benzin laadukkuus – tämä majesteettinen pyörillä kulkeva luksuskaksio saa haukkomaan henkeä.

Sisätiloissa pääosaa näyttelevät luksusluokan elementit ja uniikit innovaatiot. Olohuonetta laajennat sähköisesti avautuvalla erkkerillä ajoneuvon ollessa pysäköitynä. Keittiöstä löytyy kaikki vaativalle ruoanlaittajalle astianpesukonetta myöten. Tilanjakajana toimiva kylpyhuone huokuu spa-henkeä. Makuuhuoneessa katseenvangitsijana on ylellisen suuri saarekevuode. Makuuhuoneen alla sijaitsee autotalli, jossa kuljetat omaa A-segmentin henkilöautoasi. 

Actros on majesteettisen kokonsa lisäksi sulava ajettava. Ajoneuvo on rakennettu Mercedes-Benz Actros-alustalle. 6-sylinterinen 12,7 litran moottori tuottaa 476 hevosvoimaa vääntömomentin ollessa 2 300 Nm. Neljän kameran Birdview-järjestelmä tarjoaa 360-asteen näkymän ajoneuvon ympäristöön. 

Centurion Actros – siinä on kaikki, mistä uskallat unelmoida.