Hyppää sisältöön

Unohtumattomat matkaelämykset

Hymerin matkailu- ja retkeilyautojen mallisarjat tarjoavat tyyliä aina kevyistä ja ketteristä Van-malleista ylelliseen Premium-luokkaan. Täysintegroidut mallit tarjoavat ylellistä asumismukavuutta ja sulavaa ajotuntumaa. Valitse matkailuauto surffimatkalle Ranskaan, pyöräretkelle Italian vuoristoon tai nappaa näyttävä erikoismalliston asuntovaunu ja kerää katseet millä tahansa valitsemallasi reitillä. Kaikkia malleja yhdistää innovatiiviset pohjaratkaisut, kaunis sisustus, tyylikäs ulkopuoli ja runsas varustelu.

Ketterää kulkemista tai tilavaa matkailua

Pieni matkailuauto tai retkeilyauto tarjoavat etuja kokonsa puolesta pysäköintipaikkaa etsittäessä tai kaupunkikohteiden pikkukujilla. Mukavuudesta ei tarvitse tinkiä ja mukaan mahtuvien henkilöiden lukumäärä on autokohtaista. Todella suuret XL-koon matkailuautot – 7,50 metrin pituudesta lähtien – tarjoavat kaiken mahdollisen mukavuuden, eikä kaappitilan tai matkatavaroiden suhteen tarvitse tehdä kompromisseja. Pakkaa seurueen polkupyörät kätevästi takatalliin ja varusta keittiön kaapistot vaikka viikon eväillä ja lähde matkaan! Kaikki tarvittava mahtuu Hymeriin mukaan.

Ympärivuotinen karavaanarikausi Suomessa

Hymerin matkailu- ja retkeilyautoissa korostuu erinomainen säänkestävyys. Hymer sopii sinulle, joka haluat olla tien päällä ympäri vuoden, paikkaan ja aikaan katsomatta. Autoissa ja asuntovaunuissa on huomioitu kosteudeneristys ja ilmanvaihto erityisellä tarkkuudella. Ikkunoiden talvi-ilmastointi pitää hytin lämpimänä, mutta kuitenkin niin, että ilma pysyy sisällä raikkaana myös kylmällä säällä. Joissain malleissa vakiona oleva, luotettava ja vähän kuluttava Diesel-lämmitys helpottaa retkeilyä.

Lomalla kaukana tallatuista poluista

Haluaisitko viettää lomasi omatoimisesti luonnon keskellä tai ajaa päällystämättömiä pikkuteitä pitkin kohti tuntematonta? Nelivedolla varustetun omavaraisen matkailu- tai retkeilyauton kanssa se onnistuu. Hymer-matkailuautolla voit leiriytyä jopa 10 päiväksi ja sinulla riittää virtaa. Virtaa antava aurinkolaitteisto ja HYMER Smart Battery -järjestelmä kuuluu CrossOver Edition -malleissa vakiovarustukseen.