Hyppää sisältöön

Hymer-retkeilyautot

Tee maailmasta kotisi

Matkusta maailman ääriin Hymerin kanssa

Hymer-retkeilyauto on matkailuautoa pienempi ja näppärämpi vaihtoehto matkalle. Retkeilyauton muotoilu vastaa tyypillisesti enemmän pakettiautoa kuin perinteistä matkailuautoa, mutta Hymer-retkeilyautot yllättävät myös sporttisella muotoilullaan. Valitse ensiluokkainen matkustaminen Mercedes- tai Fiat-alustan päälle rakennetulla Hymer-retkeilyautolla. Repäise itsesi irti arjesta ja lähde matkaan!

Saatavilla olevat Hymer retkeilyauto-mallit

Seikkailijalle sopiva retkeilyauto

Hymer-retkeilyautot hurmaavat tyylikkyydellään ulkoa ja sisältä. Moderni ja monipuolinen varustus takaa unohtumattomat matkakokemukset, joista ei puutu mitään. Valitse pohjaratkaisu, varusteet ja koko oman tarpeesi mukaan. Sisätilojen kekseliäät pohjaratkaisut, hyvä melun- ja lämmöneristys sekä tilava kompressorijääkaappi kattavat kaiken, mitä pienet ja suuret seikkailijat tarvitsevat. Retkeilyautoa voi ajaa B-ajokortilla, eikä kompaktin auton pysäköinti tuota ongelmia metsässä tai kaupungissa.

Tutustu Hymerin monipuoliseen valikoimaan

Hymerillä on laaja valikoima erilaisia retkeilyautoja. Hymer Free S retkeilyauton vahva moottori ja monipuoliset mukavuus- ja turvallisuusvarusteet selviävät suurimmistakin vaatimuksista. Erikoismalli Hymer Grand Canyon S CrossOver on täydellinen kumppani matkakohteen ollessa tuntematon. Korotetun alustan ja nelivedon ansiosta jokainen määränpää on saavutettavissa ja omavaraisuutta riittää jopa 10 päiväksi. Myös muut Hymer-retkeilyautot saatavilla Best-Caravanilla!