Hyppää sisältöön

Best Caravan Seinäjoki

Best Caravan Seinäjoki palvelee matkalaisia jopa vuorokauden ympäri. CaravanMarket 24/7, upouusi matkaparkki ja laaja ajoneuvovalikoima toivottavat tervetulleeksi tutustumaan ja ostoksille vaikka kauempaakin.
Yhteystiedot
Akkutie 1, 60510 Seinäjoki
ma-pe 9–17, la 10-14 (huolto arkisin 8-16)
Puhelun hinta: 010-yritysnumeroihin 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min
Ajoneuvomyynti
CaravanMarket

Uudenkarhea toimipiste Pohjanmaalla

Best Caravan Seinäjoella on erittäin laaja palveluvalikoima ja reilu valikoima niin uusia kuin käytettyjäkin matkailuajoneuvoja. Seinäjoella karavaanarit saavat palvelua vuorokauden ympäri!

Seinäjoen toimipiste on Best-Caravanin uusin ja kevään 2021 aikana olemassa olevien palveluiden yhteyteen on avautunut myös upouusi pesukatu kanta-asiakkaille sekä maksuton matkaparkki kaikille tien päällä reissaaville. Tervetuloa!

Best-Caravan Seinäjoella karavaanarit saavat palvelua 24/7.

Palvelua karavaanareille vuorokauden ympäri

Seinäjoen toimipisteellä matkalaiset saavat palvelua kirjaimellisesti vuorokauden ympäri. Seinäjoen CaravanMarket on tarvikekauppojen edelläkävijä, sillä tarvikekauppa on avoinna 24/7. Pääsy tarvikekauppaan aukioloaikojen ulkopuolella tapahtuu kanta-asiakaskortilla – ostoksille voi tulla siis vaikka keskellä yötä! Lisäksi matkaparkki palveluineen on aina avoinna yöpaikkaa tarvitseville ja pesukatu on kanta-asiakkaiden käytössä aukioloaikojen ulkopuolella.

Best-Caravan Seinäjoki tarjoaa seuraavia palveluita:

Asiakkaanamme löydät Seinäjoen toimipisteeltä laajan valikoiman palveluita. CaravanMarketimme palvelee kanta-asiakkaita 24/7. Kevään 2021 aikana toimipisteelle ollaan avaamassa upouusi pesukatu sekä täyden palvelun matkaparkki.

Yhteystiedot

Ajoneuvomyynti

Panu Shemeikka

Caravanmyyjä

Piia Skantsi

Caravanmyyjä

Mikko Pajaniemi

Caravanmyyjä

Tarvikkeet ja
varaosat

Jukka Kyllönen

Caravanmyyjä

Huolto

Tony Välkkilä

Huoltomekaanikko

Ota meihin yhteyttä

Palvelemme mielellämme kaikissa kysymyksissäsi! Lähetä meille viestisi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.