Hyppää sisältöön

Matkailuauton ja asuntovaunun huolto

Säännöllinen matkailuauton ja asuntovaunun huolto pitää matkakodin kunnossa ja valmiina tien päälle! Best Caravanilta löydät täyden palvelun huollon jokaisesta toimipisteestä. Varaa huolto lähimpään toimipisteeseesi tältä sivulta.

Turvallisesti matkaan hyvin huolletulla matkailuajoneuvolla

Matka sujuu varmimmin, kun matkailuauton tai asuntovaunun huolto on hoidettu hyvin. Meiltä löydät täyden huoltopalvelun kaikista toimipisteissämme. Matkailuajoneuvojen monimerkkihuolto tapahtuu nykyaikaisissa tiloissa, parhailla asianmukaisilla välineillä ja tietenkin etevien ammattilaisten käsissä.

Hyvä ja huolellinen työnjälki on meille tärkeää, sillä sitähän asiakkaat ovat meiltä tottuneet saamaan! Myös asiakkaidemme osoittama luottamus huoltoamme kohtaan on meille kunnia-asia. Sovimme kanssasi ajoneuvoon tehtävät huoltotoimenpiteet, eivätkä laskut sisällä yllätyksiä.

Varaa huolto

Suositut huoltopaketit

Huollon varaus

Valitse huoltopalvelu alasvetovalikosta tai täsmennä viestikenttään ajoneuvosi vian kuvaus. Voit myös lisätä viestikenttään toivomasi huollon ajankohdan. Kun olet lähettänyt varauksesi meille, vahvistamme sen vielä henkilökohtaisesti.

Muistathan, että kanta- ja etuasiakkaillemme huoltopalvelut kerryttävät bonusta! Tutustu, kuinka voit liittyä kanta-asiakkaaksi tai etuasiakkaaksi.

Suosituimmat huoltopaketit

Yhteistyökumppaniemme huoltoverkosto  turvaa matkasi

Tarjoamme yhteistyökumppaneidemme kanssa laajan, koko kotimaan kattavan ja aina Espanjaan asti ulottuvan huoltoverkoston matkailuautoille ja asuntovaunuille. Minne tiesi viekin, Best Caravanin valtuuttama huolto on aina lähellä.

Alta löydät yhteistyökumppaneidemme yhteystiedot. Otathan yhteyttä lähimmän yhteistyökumppanimme  toimispisteeseen, jos tarvitset lisätietoja.