Hyppää sisältöön

Etuasiakkuus

Best Caravanin etuasiakkaana nautit huolettomasta matkailusta edullisemmin.

Koe enemmän edullisemmin

Best Caravanin etuasiakkaanamme saat bonusta ostoksistasi ja alennuksia yhteistyökumppaneidemme palveluista, joiden avulla koet enemmän, omassa aikataulussasi.

Etuasiakkaaksi voit liittyä milloin vain veloituksetta verkossa tai CaravanMarketissa lähimmässä Best Caravanin toimipisteessä.

Bonusta ostoksista

Etuasiakkana kerrytät bonusta tarvikeostoksistasi ja käyttämistäsi huoltopalveluista. 

Jokaisesta Best Caravanin toimipisteessä tekemästäsi tarvike- ja huolto-ostoksestasi etuasiakastilillesi kilahtaa 3 % bonus, kuitenkin enintään 350 euroa. Ansaitsemasi bonukset voit käyttää huolto-, ajoneuvo- ja tarvikeostoksiin toimipisteissämme. 

Bonuksesi ovat voimassa vuoden ajan.

Alennuksia ja erikoistarjouksia

Tervetuloa tyytyväisten karavaanareiden joukkoon!

Yhteinen tulevaisuus on meidän kaikkien vastuulla. Siksi mekin Best Caravanissa haluamme kantaa kortemme kekoon ja tukea kestävää, asiakkaidemme arvojen mukaista matkailua.

Lue lisää

Aloita bonuksen kerryttäminen jo tänään

Sitten kun matkailuajoneuvon hankinta tulee ajankohtaiseksi ja ostat ajoneuvon Best Caravanilta siirryt etuasiakkaasta kanta-asiakkaaksemme. Kanta-asiakkuutemme on enemmänkin kuin pelkkä kortti – se on elämän pituinen kumppanuus.

Lue lisää

Tilaa etuasiakaskortti

Voit liittyä Best-Caravanin etuasiakkaaksi veloituksetta. Etuasiakaskorttisi voit käydä hakemassa CaravanMarketeissamme mistä tahansa toimipisteestämme.

Voit myös tilata etuasiakaskorttisi oheisella lomakkeella, jolloin lähetämme korttisi postitse.