Hyppää sisältöön

Dethleffs

Rentoa matkantekoa koko perheelle

Koti siellä missä sinäkin

Dethleffs-matkailuautot ja -vaunut ovat koti perheelle tien päällä. Se oli ajatuksena jo silloin, kun Arist Dethleffs kehitti vuonna 1931 liikkuvan kodin perheelleen, jotta sai rakkaansa mukaan pitkille työmatkoille. Siitä alkoi uudenlaisen matkustelun ja lomanvieton riemukulku, joka on jatkunut menestyksekkäästi tähän päivään asti. Aina kehittyen ja muuttuviin tarpeisiin vastaten, Dethleffs- matkailuautoissa ja -vaunuissa korostuu korkea laatu, toimivat ratkaisut ja ensiluokkainen varustelu.


Lähtökohtana sinun tyytyväisyytesi

Dethleffs-matkailuautojen ja -vaunujen suunnittelussa on otettu tärkein huomioon – sinun tyytyväisyytesi. Ne ovat kestäviä koko perheen matkakumppaneita, joissa voit nukkua yhtä mukavasti kuin kotonasi, valmistaa aterioita tekemättä kompromisseja ja tietenkin matkustaa aina yhtä turvallisesti määränpäähäsi. Dethleffs tarjoaa alan kiistattomana konkarina sinulle markkinoiden turvallisimmat matkailuautot ja -vaunut, joiden valmistuksessa on käytetty vain laadukkaimpia komponentteja.


Vaihtoehtoja kaikille matkailijoille

Dethleffs-matkailuautot ja -vaunut tarjoavat monipuolisen valikoiman erilaisia malleja, joista löytyy valinnanvaraa niin pariskunnille, perheille kuin isommallekin porukalle – tärkeintähän on, että juuri sinun elämäsi tärkeimmät ihmiset pääsevät helposti matkaan mukaan. Parasta on, että Dethleffsin kanssa pääset nauttimaan karavaanari-iloista matalalla kynnyksellä ja huokealla hinnalla. Ja mikäli janoat luksusta, Dethleffs tarjoaa ylellisiä Premium-malleja, joiden varustelu ei jätä mitään kaivattavaa.

Talvikestävyys taattu

Ympärivuotinen matkailu onnistuu  helposti kaikkina vuodenaikoina Dethleffsin kanssa. Dethleffs-matkailuautot ja -vaunut on mahdollista varustaa talvikestäviksi mallista riippumatta. Tai mikäli haluat, voit valita Dethleffs-valikoimasta mallin, jossa talvikestävyys kuuluu jo vakiovarusteisiin. Oli sitten haastava ajosää tai hyytävä ulkoilma, Dethleffs pitää huolen, että turvallisessa ja lämpöisessä matkailuautossa sinun ainoa huolesi on päättää, mikä kohde otetaan seuraavaksi määränpääksi.