Hyppää sisältöön

Hobby

Rentoon lomaan ja vauhdikkaisiin harrastuksiin!

Helposti matkaan

Hobby-matkailuautoista ja -vaunuista saat helpon matkakumppanin niin lyhyempään kuin pidempäänkin reissuun, suuntaat sitten luontoon tai kaupunkikohteisiin. Yövy viikonloppu maalaismaisemissa tai vietä lasketteluloma Lapissa. Näppärällä retkeilyautolla suuntaat vaikka suoraan Eurooppaan ja kuljet ketterästi pikkukujilla tutustumassa paikallisiin nähtävyyksiin. Hobbyn kanssa nautit retkeilyn ja matkustamisen helppoudesta ilman aikataulurajoituksia.

Suomen ja Euroopan suosituin merkki

Loistava hinta-laatusuhde ja monipuolinen valikoima tarjoavat huippumukavuuksia jokaiselle kukkarolle. Tyylikäs suunnittelu, toimiva sisustus ja laadukkaat materiaalit takaavat modernin ja kodinomaisen asumiskokemuksen. Hobbyn kaikissa malleissa on myös ensiluokkainen HobbyKomplett-täysvarustelu vakiona.

Yhteistä malleille on muunneltavuus, sillä pienimmätkin mallit voidaan varustella omien toiveiden mukaisesti. Suomen suosituimman merkin matkailuautot ja -vaunut yllättävät positiivisesti myös hinnallaan!

Hobbyssa yöpyy jopa 7 henkilöä

Puoli-integroitu Hobby Optima OnTour sopii täydellisesti kenelle tahansa ensimmäiseksi matkailuautoksi – siinä mahtuu yöpymään perhe tai isompikin seitsemän henkilön porukka. Käytännöllinen keittiö ja mukava kylpyhuone helpottavat asumista. Hobby Optima De Luxe matkailuautossa on panostettu toimivaan oleskelutilaan ja Hobby Optima OnTour Alkovi tarjoaa myös vuodepaikat seitsemälle sekä huikeat säilytysratkaisut esimerkiksi harrastusvälineille.

Mikä parasta, Hobbyn rattiin pääsee B-ajokortilla!

Sinulle jää vain seikkailu

Hobby mahdollistaa elämyksellisen seikkailun. Pääset uusien kokemusten ääreen matalalla kynnyksellä ja arvoillesi sopivalla tavalla. Autenttiset luontokokemukset, tutkimattomat polut, kalapaikat ja parhaat aallot odottavat sinua. Hobbyssä harrastusvälineet kulkevat kätevästi mukana ja sinulla on koko ajan tukikohta seikkailuillasi. Lähde matkaan nyt!