Hyppää sisältöön

Hobby-matkailuautot

Todellisen seikkailijan matkakumppani

Hobby-matkailuauto sopii paljon liikkuvalle

Hobby-matkailuautot ovat pääosin puoli-integroituja, mutta valikoimasta löytyy myös alkovillinen malli. Korkealaatuinen varustelu, monipuoliset pohjaratkaisut ja vakuuttava hinta-laatusuhde sopii moniin tarpeisiin. Monipuoliset pohjaratkaisut takaavat yksilöllisiin tarpeisiin sopivan lomakumppanin niin perheelle, kaveriporukalle kuin pariskunnallekin.

Monipuoliset ominaisuudet

Löydät valikoimasta sopivan matkailuauton yksilöllisiin tarpeisiisi. Vuoderatkaisuista voi valita mallikohtaisesti parivuoteen, saarekevuoteen tai erillisvuoteet. Kattoikkuna lisää matkailuauton tilantuntua ja tuo tarvittaessa raikasta ilmaa. Ylös asti aukeavat kaapistot helpottavat matkailuauton pakkaamista. Erilaisista keittiöratkaisuista löydät varmasti tarpeisiisi sopivat ominaisuudet. Kaikki Hobby-matkailuautot ovat heti lähtövalmiita lomanviettoon!

Laaja mallisto kaikkiin tarpeisiin

Hobby Optima Ontour on täydellinen ensimmäinen matkailuauto kenelle vain! Kompaktin kokoinen Hobby Optima Ontour Edition on suunniteltu erityisesti spontaaneille kaupunkireissuille ja kattaville seikkailumatkoille. Hobby Optima Ontour Alkovi on erityisen tilava, siinä on yöpymistilaa jopa seitsemälle henkilölle. Hobby Optima De Luxe tarjoaa tyylikkyyttä ja designia sisä- ja ulkopuolelta. Valitse edullinen tarpeisiisi sopiva Hobby-matkailuauto!