Hyppää sisältöön

Osamaksu

Tarjoamme osamaksuvaihtoehtoja niin pieniin ja jatkuviin hankintoihin kuin täysin uuden ajoneuvon hankintaankin - joustavasti, vaivattomasti ja turvallisesti.
Rahoituksen avulla unelman matkailuautosta voi toteuttaa joustavasti.

Joustava, turvallinen ja vaivaton rahoitus matkailuauton hankintaan

Unelmien toteuttaminen on aina jännittävää, oli kyse sitten suuremmista haaveista tai joskus ihan pienemmistäkin arjen iloista. Jotta sinun unelmasi toteutuisivat, tarjoamme joustavia, turvallisia ja vaivattomia rahoitusvaihtoehtoja matkailuajoneuvon hankintaan.

Best Caravanilta voit hankkia matkailuajoneuvon perinteisellä osamaksulla, jolloin maksat unelmiesi matkakodin juuri sinulle sopivissa kuukausierissä. Ajoneuvohaussa voit pyytää meiltä ajoneuvokohtaisen tarjouksen. Voit kysyä meiltä lisää osamaksustamme sivun alaosasta löytyvällä lomakkeella.

Perinteisen osamaksun lisäksi tarjoamme luotettavien kumppaneidemme kautta uuden matkailuajoneuvon hankintaan sopivaa Best Caravan ostorahoitusta tai pieniin ja jatkuviin hankintoihin soveltuvaa Best Caravan tililuottoa. Rahoitusvaihtoehtomme ovat joustavia ja aina turvallisia rahoitustapoja. Rahoituspäätöksen voit hakea kätevästi ennakkoon verkosta, jolloin olet heti valmiina joustaville ostoksille. Lue lisää rahoitusvaihtoehdoista ja tee oma hakemus vaikka heti!

Kysy osamaksusta   Ajoneuvohaku

Best Caravan ostorahoitus

Maksuaikaa isompiin hankintoihin. Best Caravan ostorahoituksella saat maksuaikaa matkailuajoneuvon tai sen varusteiden hankintaan ilman vakuuksia tai takaajia. Rahoituspäätöksen voit hakea helposti ennakkoon verkossa. Lainasumma voi olla 750–20 000 € ja maksuaikaa saat jopa 7 vuotta.

Lue lisää

Best Caravan tililuotto

Tililuotto on sopiva rahoitus pieniin hankintoihin. Best Caravan tililuotto on edullinen ja joustava osamaksuvaihtoehto pienten hankintojen, kuten matkailuajoneuvojen tarvikkeiden ja huoltohankintojen rahoitukseen. Tililuottoa voit hakea 1000–7500 €, 1-3 vuoden maksuajalla.

Lue lisää

Kysy lisää osamaksusta

Autamme valitsemaan sopivan rahoitusvaihtoehdon tarpeeseesi. Lähetä meille viesti, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.