Hyppää sisältöön

Challenger

Mahdollisuuksia kaikille matkailijoille

Matkailuautoilu on jokaisen etuoikeus

Challenger tuo matkailuautoilun ilot kaikkien saataville. Loistavalla hinta-laatusuhteellaan se sopii niin aloittelevalle karavaanarille kuin kokeneelle konkarillekin. Challenger-valikoimasta löydät Ford- ja Fiat-alustaisia matkailuautoja, kun haluat koko kodin mukavuuksineen tien päälle. Seikkailuhenkisille tutkimusmatkailijoille on tarjolla Fiat Ducato-pohjalle valmistettuja retkeilyautoja, jotka yllättävät mukavuudellaan ja monipuolisilla säilytysratkaisuilla. Tarjolla on laaja valikoima erilaisia pohjaratkaisuja Challenger-malleihin. Viidestätoista eri mallista löydät varmasti omia vaatimuksiasi parhaiten vastaavan. 


Kaikki tarvittava vakiona

Challenger-matkailu- ja retkeilyautot heijastavat laatua, turvallisuutta ja mukavuutta. Ne tulevat tehtaalta täysin varusteltuina ja tarjoavat kaiken tarvittavan hyvään matkailuun edulliseen hintaan. Laajan vakiovarustelun ansiosta Challenger-matkailu- tai retkeilyautolla pääset näppärästi heti avaimet käteen saatuasi suuntaamaan seuraavaan seikkailuusi – mistään tinkimättä. Challengeriin ei tarvitse juurikaan ostella lisävarusteita, sillä kaikki kuuluu hintaan jo. Mikäs sen näppärämpää!

Ergonomista mukavuutta

Ollessasi tien päällä, yhdestä asiasta et varmasti halua tinkiä: istumismukavuudesta. Challenger on panostanut erityisesti jokaisen matkustajan matkustusmukavuuteen säädettävillä päätuilla ja laadukkaimmilla, selkää tukevilla istuinmateriaaleilla. Ergonomia on taattu ja bonuksena myös rentoudut mukavasti matkailuautossa päivän päätteeksi. Tyylikkässä sisätilassa viihdyt pidempiäkin aikoja ja tunnelmavalaistus kruunaa kokonaisuuden.

Joka sään Challenger

Challengerit ovat viimeisen päälle mietittyjä ja testattuja säänkestävyydeltään. Seinien ja katon pinnoite pitää jokaisen sääilmiön tarkasti auton ulkopuolella ja mahdollistavat helpon ylläpidon. Myös talviominaisuuksiltaan Challengerit ovat erittäin hyviä. Sähköinen lattialämmitys pitää jokaisen matkustajan lämpimänä. Lämmitetty ja eristetty harmaavesisäiliö, jääkaapin talviritilät sekä ohjaamon ja ikkunoiden eristyspaketti tekevät talvimatkustamisesta miellyttävän kokemuksen.