Hyppää sisältöön

Challenger-retkeilyautot

Suuria seikkailuja pienessä paketissa

Valmiina seikkailuun – vaikka keskellä talvea

Challenger-retkeilyautot ovat kompakteja ajoneuvoja retkeilyyn. Ne ovat kokonsa ansiosta helppoja käsitellä, ja niillä pujottelet sujuvasti niin kaupunkien kujilla kuin rosoisissa luonnonoloissakin. Challenger-retkeilyautojen täydellisesti pohjoisen talviolosuhteisiin suunnitellut ominaisuudet ja rakenteet yhdistyvät reissukodiksi, jollaisesta ympäri vuoden reissaava aktiivimatkailija on voinut vain uneksia! Challenger-retkeilyautoja on viittä eri mallia kolmessa eri kokoluokassa. Voit valita erilaisista pohja- ja nukkumistilaratkaisuista itsellesi toimivimman. Kaikissa Challenger-retkeilyautoissa matkustaa mukavasti neljä henkilöä ja makuupaikkoja on mallista ja lisävarusteista riippuen 2-5 henkilölle.

Saatavilla olevat Challenger-retkeilyautomallit

Monipuolinen varustelu vakiona

Challenger-retkeilyautot ovat Fiat Ducato-pohjalle valmistettuja ketteriä retkeilyautoja. Vakiona kaikissa Challenger-retkeilyautoissa on aurinkopaneeli ja ulkomarkiisi. Challenger-retkeilyautoissa avainsana on helppo muunneltavuus. Kalustuksen ollessa päiväasennossa retkeilyautossa on runsaasti tavaratilaa kaikelle matkalla mukana kulkevalle, kuten esimerkiksi polkupyörille. Yöasennossa pääosassa loistavat mukavat ja tilavat nukkumistilat.

Valitse oma varustelutasosi

Challenger-retkeilyautoissa on kolme eri varustelutasoa, joista voit valita itsellesi mieluisimman: Start Edition, Road Edition VIP ja Road Edition Premium. Start Edition tarjoaa kaiken tarpeellisen hyvään hintaan. Road Edition VIP ja Premium tuovat lisävarusteita ja hienostuneisuutta retkeilyyn.  Erilaisten lisävarustepakettien avulla voit paketoida itsellesi juuri itsesi näköisiin seikkailuihin sopivan retkikodin. Ympärivuoden matkailevalle ehdoton suositus on ainakin laaja talvivarustepaketti Arctic Pack, jolloin matkaat vaivatta vaikka keskellä talvea.