Hyppää sisältöön

Challanger V114

V114 / V114S / V114MAX

Aina valmiina matkaan

Challenger V114-retkeilyautosta on saatavilla kahta eri kokoa kolmella eri variaatiolla: V114, V114S ja V114MAX. V114 tarjoaa kaiken mukavuuden alle kuudessa metrissä! Vakiona mm. aurinkopaneeli ja markiisi ulkoilmasta nauttimiseen, vakionopeudensäädin ja nopeudenrajoitin, panoraamakattoikkuna sekä paljon muuta. Lisäominaisuuksia saat valitsemalla VIP- tai Premium-version.

Tämän retkeilyauton edut:

  • Kolme eri variaatiota
  • Kolme eri varustelutasoa
  • Aurinkopaneeli
  • Ulkomarkiisi
  • Vakionopeudensäädin
  • Nopeudenrajoitin
  • Panoraamakattoikkuna

Tarpeisiisi sopiva retkeilykumppani

V114S on kompakti, vain 5,41 metrin pituinen ketterä retkeilyauto. Kokonsa ansiosta se sopii hyvin myös arkipäiväiseen käyttöön, mutta mukaan mahtuu myös kaikki mitä seikkailuhenkiseen retkeilyyn tarvitaan. Sopiva ajoneuvo kahden henkilön vapauden kaipuuseen. Matkustuspaikkoja neljälle ja vuodepaikkoja 2-3 henkilölle lisävarusteista riippuen.

V114 on kaikkien rakastama retkeilyauto, joka vie sinut minne ikinä haluatkin. Kaikki tarvittava niin kaupunkimatkailuun kuin tuntemattoman valloittamiseen. Matkustuspaikkoja neljälle ja vuodepaikkoja 2-3 lisävarusteista riippuen.

V114MAX vastaa toiveeseen koko perheen retkeilyautosta. Matkustuspaikat neljälle ja vuodepaikkoja 4-5 lisävarusteista riippuen. Mikä parasta, tätä autoa muokkaat moduuliosien avulla juuri omiin tarpeisiisi sopivaksi. Matkalla vain kaksi tai kolme henkilöä? Ottamalla pois toisen sängyn saat lisätilaa hyödynnettäväksesi.

Valitse varustelusi:

Start Edition: Kaikki mitä mukavaan matkailuun tarvitset ja kattava valikoima varusteita vakiona mukavaan hintaan, mm. aurinkopaneeli ja ulkomarkiisi.

Road Edition VIP: Kaikki tarvittava ja lisäksi vakiona lukuisia lisäominaisuuksia: Lisää säilytystilaa, hyttysverkko, sähköinen porrasaskelma, 140 HV moottori ja muita ominaisuuksia, joiden ansiosta matkanteko on asteen mukavampaa.

Road Edition Premium: Kaikki tarvittava, enemmän ominaisuuksia ja lisää hienostuneisuutta vakiona. Kääntyvät sivupeilit, sumuvalot, nahkapäällysteiset ratti ja vaihdekeppi, ohjaamon kiertävät kaihtimet, lisää LED-valaistusta ja premium-yksityiskohtia retkeilyauton ulkopuolella.

Pohjaratkaisut