Hyppää sisältöön

Challenger-matkailuautot

Laadukasta matkailua

Loistava hinta-laatusuhde

Challenger-matkailuautojen valikoimasta löydät Ford-pohjaiset puoli-integroidut ja integroidut matkailuautot. Huolellinen suunnittelu ja panostus varusteluun näkyy Chellenger-matkailuautojen voittamattomassa hinta-laatusuhteessa. Valikoimasta löydät kymmenen eri puoli-integroitua mallia kolmessa eri kokoluokassa. Integroituja matkailuautoja on saatavilla kaksi eri mallia.

Saatavilla olevat Challenger-matkailuautomallit

Puoli-integroitu klassikko

Puoli-integroidut matkailuautot ovat Challengerin klassikko. Valinnanvaraa on useista eri pohja- ja vuoderatkaisuista. Vaihtoehtoja on aina kerrossängyistä tyylikkäisiin ja nykyaikaisiin saarekesänkyihin. Jokaiseen matkailuautoon voit valita haluamasi varustelutason kolmesta eri vaihtoehdosta: Start Edition, Graphite Edition VIP tai Graphite Edition Premium. Jo Start Editionista löydät kaiken tarvittavan vakiovarustelun ja VIP- tai Premium-malleilla saat lukuisia lisäominaisuuksia ja lisäät ripauksen luksusta matkallesi. Näissä matkailuautoissa voi matkustaa ja yöpyä jopa viisi henkilöä!

Premium-luokan A-Class

Integroidut A-Class-malliston matkailuautot ovat Challengerin Premium-sarja. Ne huokuvat hienostuneisuutta, tyylikästä suunnittelua ja käytännöllisyyttä – ja ne ovat saatavillasi aina parhaalla hinnalla. Tämän ketterämpää Premium-luokan matkailuautoa et markkinoilta löydä. Saatavilla on kaksi mallia, jotka tulevat täysin varusteltuina. Niissä on erittäin suuri sänky, jota säätämällä pääset muokkaamaan takatavaratilaa – aina tarpeidesi mukaisesti. Kylpyhuone on suuri ja varustettu tilavalla suihkukaapilla sekä vaatekaapilla. Vakiona tulee mukavan kokoinen sähkökäyttöinen lisäsänky, joka on nopea ja helppo ottaa tarvittaessa esille. Integroiduissa matkailuautoissa matkustaa ja yöpyy mukavasti neljä henkilöä.