Hyppää sisältöön

Challenger 260

Kompakti tilaihme

Challenger 260 tarjoilee uskomatonta tilavuutta alle seitsemässä metrissä. Löydät kaiken tarpeellisen: keittiön, lounge-alueen, kylpyhuoneen. Challenger 260:ssä on markkinoilla uniikki, jopa 160 cm leveä, sähköisesti laskettava vuode. Challenger 160:ssä matkustaa ja yöpyy neljä henkilöä. Valitsemastasi kokoonpanosta riippuen alustana on Fiat tai Ford.

Tämän matkailuauton edut:

  • Kolme erilaista varustelutason vaihtoehtoa
  • 160 cm leveä, sähköisesti laskettava vuode
  • Uskomaton tilan tunne alle seitsemässä metrissä

Valitse oma varustelutasosi

Start Edition:
Start Editionissa on kaikki mukavaan matkailuun tarvittava vakiona. Varustelusta löytyy muun muassa hyttysverkko oveen, manuaalinen ohjaamon ilmastointi, turvatyynyt kuljettajalle ja matkustajalle, vakionopeudensäädin ja nopeudenrajoitin, TV-kiinnike, 100% LED-valaistus sisällä ja ulkona, USB-pistokkeita ja markkinoiden korkein eristysluokitus. Start Edition-mallit ovat Ford-alustaisia.

Graphite Edition VIP:
Graphite Edition VIP-varustelun matkailuautot ovat Fiat-alustaisia. Ne tarjoavat enemmän ominaisuuksia matkallesi. VIP-mallista löydät 9-vaihteisen automaattivaihteiston, polyesteriset sivuseinät tyylikkään harmaassa sävyssä, 16” kevytmetallivanteet, paremman pidon ja lukuisia lisävarusteita sisätiloihin.

Graphite Edition Premium:
Graphite Edition Premium-matkailuautot ovat Ford-alustaisia ja tarjoilevat matkallesi vielä lisäripauksen hienostuneisuutta. Löydät Graphite Edition Premium-matkailuautosta 6-vaihteisen automaattivaihteiston, automaattiset ajovalot ja tuulilasinpyyhkijät ja ikkunoiden kaihtimet ohjaamon ympäri. Sisätiloista löydät premium-luokan kalusteet, verhoilut ja patjat. Ulkopuolen yksityiskohtia myöten kaikki on premium-luokan laatua.

Pohjaratkaisut