Hyppää sisältöön

Challenger 287GA

Nokkelien ratkaisujen matkailua

Challenger 287GA:sta löydät kaiken mukavaan matkailuun tarvittavan alle seitsemän metrin pituudessa! Ajoneuvon takaosassa on suuri, koko ajoneuvon levyinen takatalli, jossa kuljetat vaikkapa polkupyöriä. Mukavat nukkumistilat sijaitsevat takatallin päällä kahden erillisvuoteen muodossa. Lisäpalalla muunnat halutessasi erillisvuoteet ylellisen leveäksi parivuoteeksi. Kylpyhuoneen nokkelat, kääntyvät ratkaisut maksimoivat tilan hyödyllisen käytön. Challenger 287GA:ssa matkustaa neljä henkilöä ja yöpyy lisävarusteista riippuen 3-5 henkilöä.

Tutustu Challenger 287GA -matkailuautoon esittelyvideolla ja lue ajoneuvoesittely Karavaanielämää-verkkolehdestä!

Tämän matkailuauton edut:

  • Suuri takatalli
  • Erillisvuoteet muunnettavissa leveäksi parivuoteeksi
  • Kylpyhuoneen käytännölliset ratkaisut
  • Kolme erilaista varustelutasoa

Valitse oma varustelutasosi

Start Edition:
Start Editionissa on kaikki mukavaan matkailuun tarvittava vakiona. Varustelusta löytyy muun muassa hyttysverkko oveen, manuaalinen ohjaamon ilmastointi, turvatyynyt kuljettajalle ja matkustajalle, vakionopeudensäädin ja nopeudenrajoitin, TV-kiinnike, 100% LED-valaistus sisällä ja ulkona, USB-pistokkeita ja markkinoiden korkein eristysluokitus. Start Edition-mallit ovat Ford-alustaisia.

Graphite Edition VIP:
Graphite Edition VIP-varustelun matkailuautot ovat Fiat-alustaisia. Ne tarjoavat enemmän ominaisuuksia matkallesi. VIP-mallista löydät 9-vaihteisen automaattivaihteiston, polyesteriset sivuseinät tyylikkään harmaassa sävyssä, 16” kevytmetallivanteet, paremman pidon ja lukuisia lisävarusteita sisätiloihin.

Graphite Edition Premium:
Graphite Edition Premium-matkailuautot ovat Ford-alustaisia ja tarjoilevat matkallesi vielä lisäripauksen hienostuneisuutta. Löydät Graphite Edition Premium-matkailuautosta 6-vaihteisen automaattivaihteiston, automaattiset ajovalot ja tuulilasinpyyhkijät ja ikkunoiden kaihtimet ohjaamon ympäri. Sisätiloista löydät premium-luokan kalusteet, verhoilut ja patjat. Ulkopuolen yksityiskohtia myöten kaikki on premium-luokan laatua.

Pohjaratkaisut

Saatavilla olevat ajoneuvot