Hyppää sisältöön

Challenger 396

Matkailun iloa koko perheelle

Challenger 396 on täydellinen valinta koko perheen matkailuun. Ajoneuvon takaosasta löydät kerrossängyt DUOBED-järjestelmällä: nappia painamalla kerrossängyt liukuvat kattoon ja tilaa vapautuu muuhun käyttöön. Takaosa on erityisesti suunniteltu lasten vapaa-ajan viettoa varten ja varustettu taitettavalla pöydällä, jonka ääreen pääsee puuhastelemaan. Challenger 396:ssa matkustaa 4-5 henkilöä ja vuodepaikkoja löytyy viidelle henkilölle. Sähköinen parisänky laskeutuu alas auton etuosaan nukkumista varten. Myös ruokailutila on näppärästi muunneltavissa lisävuoteeksi.

Tämän matkailuauton edut:

  • Smartlounge: Vastakkaiset penkit muuntuvat helposti turvallisiksi matkustajapaikoiksi ajoa varten ja taas takaisin mukavaksi oleskelualueeksi ajon jälkeen
  • ISOFIX-kiinnitykset lastenistuimille
  • Kerrossängyt DUOBED-järjestelmällä
  • Etuosassa sähköisesti laskeutuva parivuode
  • Ruokailutila muunnettavissa lisävuoteeksi
  • Takaosan erityinen lasten alue

Valitse oma varustelutasosi

Start Edition:
Start Editionissa on kaikki mukavaan matkailuun tarvittava vakiona. Varustelusta löytyy muun muassa hyttysverkko oveen, manuaalinen ohjaamon ilmastointi, turvatyynyt kuljettajalle ja matkustajalle, vakionopeudensäädin ja nopeudenrajoitin, TV-kiinnike, 100% LED-valaistus sisällä ja ulkona, USB-pistokkeita ja markkinoiden korkein eristysluokitus. Start Edition-mallit ovat Ford-alustaisia.

Graphite Edition VIP:
Graphite Edition VIP-varustelun matkailuautot ovat Fiat-alustaisia. Ne tarjoavat enemmän ominaisuuksia matkallesi. VIP-mallista löydät 9-vaihteisen automaattivaihteiston, polyesteriset sivuseinät tyylikkään harmaassa sävyssä, 16” kevytmetallivanteet, paremman pidon ja lukuisia lisävarusteita sisätiloihin.

Graphite Edition Premium:
Graphite Edition Premium-matkailuautot ovat Ford-alustaisia ja tarjoilevat matkallesi vielä lisäripauksen hienostuneisuutta. Löydät Graphite Edition Premium-matkailuautosta 6-vaihteisen automaattivaihteiston, automaattiset ajovalot ja tuulilasinpyyhkijät ja ikkunoiden kaihtimet ohjaamon ympäri. Sisätiloista löydät premium-luokan kalusteet, verhoilut ja patjat. Ulkopuolen yksityiskohtia myöten kaikki on premium-luokan laatua.

Pohjaratkaisut

Saatavilla olevat ajoneuvot