Hyppää sisältöön

Challenger 337GA

Valmiina matkaan

Challenger 337GA:ssa on tilavat erillissängyt, takatalli, vastakkaiset istuimet oleskelualueella ja erilliset suihku- ja wc-tilat. Tässä matkailuautossa matkustaa neljä henkilöä ja nukkumispaikkoja on lisävarusteista riippuen kolmesta viidelle henkilölle. Lisävarusteena saatava laskettava lisävuode ruokailutilan yläpuolella tuo lisää vuodepaikkoja kahdelle henkilölle. Ruokailutila muuntuu myös vuoteeksi niin halutessa.

Tämän matkailuauton edut:

  • Smartlounge: Vastakkaiset penkit muuntuvat helposti turvallisiksi matkustajapaikoiksi ajoa varten ja taas takaisin mukavaksi oleskelualueeksi ajon jälkeen
  • Kaikki viimeisimmät matkailuautoilun trendit
  • Erilliset suihku- ja wc-tilat

Valitse oma varustelutasosi

Start Edition:
Start Editionissa on kaikki mukavaan matkailuun tarvittava vakiona. Varustelusta löytyy muun muassa hyttysverkko oveen, manuaalinen ohjaamon ilmastointi, turvatyynyt kuljettajalle ja matkustajalle, vakionopeudensäädin ja nopeudenrajoitin, TV-kiinnike, 100% LED-valaistus sisällä ja ulkona, USB-pistokkeita ja markkinoiden korkein eristysluokitus. Start Edition-mallit ovat Ford-alustaisia.

Graphite Edition VIP:
Graphite Edition VIP-varustelun matkailuautot ovat Fiat-alustaisia. Ne tarjoavat enemmän ominaisuuksia matkallesi. VIP-mallista löydät 9-vaihteisen automaattivaihteiston, polyesteriset sivuseinät tyylikkään harmaassa sävyssä, 16” kevytmetallivanteet, paremman pidon ja lukuisia lisävarusteita sisätiloihin.

Graphite Edition Premium:
Graphite Edition Premium-matkailuautot ovat Ford-alustaisia ja tarjoilevat matkallesi vielä lisäripauksen hienostuneisuutta. Löydät Graphite Edition Premium-matkailuautosta 6-vaihteisen automaattivaihteiston, automaattiset ajovalot ja tuulilasinpyyhkijät ja ikkunoiden kaihtimet ohjaamon ympäri. Sisätiloista löydät premium-luokan kalusteet, verhoilut ja patjat. Ulkopuolen yksityiskohtia myöten kaikki on premium-luokan laatua.

Pohjaratkaisut

Saatavilla olevat ajoneuvot