Hyppää sisältöön

Challenger 270

Runsaasti tilaa

Challenger 270 on uniikki vaihtoehto markkinoilla: erityistä tilavuutta alle seitsemässä metrissä. Lounge-alue, kylpyhuone, tavaratila, jossa riittää tilaa vaikkapa polkupyörälle ja vaatekaappi löytyvät kaikki tästä tilaihmeestä. Vuoteet ovat oleskelualueen päälle laskeutuvat, runsaan kokoiset erillisvuoteet. Niiden esiin ottaminen on helppoa: painat vain nappia ja vuode laskeutuu katosta. Challenger 270:ssä matkustaa ja yöpyy neljä henkilöä.

Tämän matkailuauton edut:

  • Sähköisesti laskeutuvat erillissängyt 
  • Vaatekaappi takatallin yläpuolella
  • Kolme erilaista varustelutasoa

Valitse oma varustelutasosi

Start Edition:
Start Editionissa on kaikki mukavaan matkailuun tarvittava vakiona. Varustelusta löytyy muun muassa hyttysverkko oveen, manuaalinen ohjaamon ilmastointi, turvatyynyt kuljettajalle ja matkustajalle, vakionopeudensäädin ja nopeudenrajoitin, TV-kiinnike, 100% LED-valaistus sisällä ja ulkona, USB-pistokkeita ja markkinoiden korkein eristysluokitus. Start Edition-mallit ovat Ford-alustaisia.

Graphite Edition VIP:
Graphite Edition VIP-varustelun matkailuautot ovat Fiat-alustaisia. Ne tarjoavat enemmän ominaisuuksia matkallesi. VIP-mallista löydät 9-vaihteisen automaattivaihteiston, polyesteriset sivuseinät tyylikkään harmaassa sävyssä, 16” kevytmetallivanteet, paremman pidon ja lukuisia lisävarusteita sisätiloihin.

Graphite Edition Premium:
Graphite Edition Premium-matkailuautot ovat Ford-alustaisia ja tarjoilevat matkallesi vielä lisäripauksen hienostuneisuutta. Löydät Graphite Edition Premium-matkailuautosta 6-vaihteisen automaattivaihteiston, automaattiset ajovalot ja tuulilasinpyyhkijät ja ikkunoiden kaihtimet ohjaamon ympäri. Sisätiloista löydät premium-luokan kalusteet, verhoilut ja patjat. Ulkopuolen yksityiskohtia myöten kaikki on premium-luokan laatua.

Pohjaratkaisut

Saatavilla olevat ajoneuvot