Hyppää sisältöön

Challenger 264

Koko perheen matkailua

Challenger 264:ssä on runsaat tavaratilat takana, vastakkaiset Smartlounge-istuimet oleskelutilassa ja paikat yhteensä viidelle matkustajalle, kaikki alle seitsemän metrin kokonaispituudessa! Tästä kelpo matkailuauto erityisesti perheen tarpeisiin. Makuupaikkoja löytyy kolmesta viidelle henkilölle aina lisävarusteista riippuen. Ajoneuvon takaosaa hallitsee runsaan leveä parivuode. Lisävarusteena saa kahdelle henkilölle ruokailutilan päälle laskeutuvan vuoteen. Ruokailutilan saa muunnettua sängyksi.

Tämän matkailuauton edut:

  • Kolme erilaista varustelutason vaihtoehtoa
  • Runsaasti tavaratilaa
  • Leveä parivuode
  • Smartlounge: Vastakkaiset penkit muuntuvat helposti turvallisiksi matkustajapaikoiksi ajoa varten ja taas takaisin mukavaksi oleskelualueeksi ajon jälkeen

Valitse oma varustelutasosi

Start Edition:
Start Editionissa on kaikki mukavaan matkailuun tarvittava vakiona. Varustelusta löytyy muun muassa hyttysverkko oveen, manuaalinen ohjaamon ilmastointi, turvatyynyt kuljettajalle ja matkustajalle, vakionopeudensäädin ja nopeudenrajoitin, TV-kiinnike, 100% LED-valaistus sisällä ja ulkona, USB-pistokkeita ja markkinoiden korkein eristysluokitus. Start Edition-mallit ovat Ford-alustaisia.

Graphite Edition VIP:
Graphite Edition VIP-varustelun matkailuautot ovat Fiat-alustaisia. Ne tarjoavat enemmän ominaisuuksia matkallesi. VIP-mallista löydät 9-vaihteisen automaattivaihteiston, polyesteriset sivuseinät tyylikkään harmaassa sävyssä, 16” kevytmetallivanteet, paremman pidon ja lukuisia lisävarusteita sisätiloihin.

Graphite Edition Premium:
Graphite Edition Premium-matkailuautot ovat Ford-alustaisia ja tarjoilevat matkallesi vielä lisäripauksen hienostuneisuutta. Löydät Graphite Edition Premium-matkailuautosta 6-vaihteisen automaattivaihteiston, automaattiset ajovalot ja tuulilasinpyyhkijät ja ikkunoiden kaihtimet ohjaamon ympäri. Sisätiloista löydät premium-luokan kalusteet, verhoilut ja patjat. Ulkopuolen yksityiskohtia myöten kaikki on premium-luokan laatua.

Pohjaratkaisut

Saatavilla olevat ajoneuvot