Hyppää sisältöön

Challenger 380

Tilaa kaikille

Challenger 380 on innovatiivinen puoli-integroitu matkailuauto, jossa matkustaa ja yöpyy mukavasti jopa viisi henkilöä! Oleskelualueet ovat erittäin tilavat ja käytännölliset. Matkailuauton takaosasta löytyy kaksi lisävuodetta kerrossänkynä. Yöasennossa ollessaan matkailuautossa on kaksi erillistä nukkumistilaa useammalle nukkujalle.

Tämän matkailuauton edut:

  • XXL-lounge-alue
  • Kaksi erillistä nukkumisaluetta 4+ yöpyjälle
  • Takaosan kerrosängyt
  • Kolme erilaista varustelutasoa

Valitse oma varustelutasosi

Start Edition:
Start Editionissa on kaikki mukavaan matkailuun tarvittava vakiona. Varustelusta löytyy muun muassa hyttysverkko oveen, manuaalinen ohjaamon ilmastointi, turvatyynyt kuljettajalle ja matkustajalle, vakionopeudensäädin ja nopeudenrajoitin, TV-kiinnike, 100% LED-valaistus sisällä ja ulkona, USB-pistokkeita ja markkinoiden korkein eristysluokitus. Start Edition-mallit ovat Ford-alustaisia.

Graphite Edition VIP:
Graphite Edition VIP-varustelun matkailuautot ovat Fiat-alustaisia. Ne tarjoavat enemmän ominaisuuksia matkallesi. VIP-mallista löydät 9-vaihteisen automaattivaihteiston, polyesteriset sivuseinät tyylikkään harmaassa sävyssä, 16” kevytmetallivanteet, paremman pidon ja lukuisia lisävarusteita sisätiloihin.

Graphite Edition Premium:
Graphite Edition Premium-matkailuautot ovat Ford-alustaisia ja tarjoilevat matkallesi vielä lisäripauksen hienostuneisuutta. Löydät Graphite Edition Premium-matkailuautosta 6-vaihteisen automaattivaihteiston, automaattiset ajovalot ja tuulilasinpyyhkijät ja ikkunoiden kaihtimet ohjaamon ympäri. Sisätiloista löydät premium-luokan kalusteet, verhoilut ja patjat. Ulkopuolen yksityiskohtia myöten kaikki on premium-luokan laatua.

Pohjaratkaisut

Saatavilla olevat ajoneuvot