Hyppää sisältöön

Challenger 328

Modernia matkailua

Challenger 328 mahdollistaa nykyaikaisen matkailuautoilun. Siitä löytyvät kaikki tämän hetken trendit: leveä saarekevuode, tavaratilaa, vastakkainen Smartlounge-istuinalue ja erilliset suihku- ja wc-tilat. Challenger 328:ssa matkustaa mukavasti neljä henkilöä ja lisävarusteluista riippuen yöpymispaikat löytyvät 3-5 henkilölle.

Tämän matkailuauton edut:

  • Yhdistää kaikki tämän hetken matkailuautoilun trendit!
  • XL-saarekevuode
  • Erilliset suihku- ja wc-tilat
  • Smartlounge: Vastakkaiset penkit muuntuvat helposti turvallisiksi matkustajapaikoiksi ajoa varten ja taas takaisin mukavaksi oleskelualueeksi ajon jälkeen

Valitse oma varustelutasosi

Start Edition:
Start Editionissa on kaikki mukavaan matkailuun tarvittava vakiona. Varustelusta löytyy muun muassa hyttysverkko oveen, manuaalinen ohjaamon ilmastointi, turvatyynyt kuljettajalle ja matkustajalle, vakionopeudensäädin ja nopeudenrajoitin, TV-kiinnike, 100% LED-valaistus sisällä ja ulkona, USB-pistokkeita ja markkinoiden korkein eristysluokitus. Start Edition-mallit ovat Ford-alustaisia.

Graphite Edition VIP:
Graphite Edition VIP-varustelun matkailuautot ovat Fiat-alustaisia. Ne tarjoavat enemmän ominaisuuksia matkallesi. VIP-mallista löydät 9-vaihteisen automaattivaihteiston, polyesteriset sivuseinät tyylikkään harmaassa sävyssä, 16” kevytmetallivanteet, paremman pidon ja lukuisia lisävarusteita sisätiloihin.

Graphite Edition Premium:
Graphite Edition Premium-matkailuautot ovat Ford-alustaisia ja tarjoilevat matkallesi vielä lisäripauksen hienostuneisuutta. Löydät Graphite Edition Premium-matkailuautosta 6-vaihteisen automaattivaihteiston, automaattiset ajovalot ja tuulilasinpyyhkijät ja ikkunoiden kaihtimet ohjaamon ympäri. Sisätiloista löydät premium-luokan kalusteet, verhoilut ja patjat. Ulkopuolen yksityiskohtia myöten kaikki on premium-luokan laatua.

Pohjaratkaisut

Saatavilla olevat ajoneuvot