Hyppää sisältöön

Hobby-retkeilyautot

Aina valmiina matkaan

Heti matkaan Hobby-retkeilyautolla

Hobby-retkeilyauto on ketterä matkakumppani, jonka kanssa lähdet matkaan silmänräpäyksessä. Retkeilyauto on kooltaan matkailuautoa pienempi ja vastaa ulkonäöltään tyypillisesti pakettiautoa. Retkeilyautoa voit ajaa ihan tavallisella B-ajokortilla. Kompaktin retkeilyauton pysäköit helposti ja eikä sen säilyttäminen reissujen välillä tuota ylimääräistä vaivaa. Hobbyn valikoimasta löytyy kaksi retkeilyautomallia: Vantana Ontour ja Vantana De Luxe.

Leppoisaa ajamista

Hobby-retkeilyautoissa on otettu huomioon myös ajomukavuus. Ergonomisesti säädettävät istuimet tukevat selkää pitkillä ajomatkoilla ja molemmilla puolilla olevat kyynärnojat antavat tukevan ja miellyttävän asennon koko matkaksi. Kohteessa istuimet voidaan kääntää kohti asuintiloja, jolloin autossa on mukava istuinryhmä. Hobbyn kohdalla sinun ei tarvitse valita budjetin ja mukavuuden välillä. Ajoneuvosi on alusta asti varustettu kaikella, mikä tekee lomastasi mukavan.

Unohda arjen kiireet ja lähde tien päälle

Hobbyn retkeilyauto kuljettaa ja majoittaa turvallisesti jopa 4 henkilöä. Edullisinkin Hobby Vantana OnTour-malli tarjoaa tarvittavat mukavuudet, joiden ansiosta matkustaminen on aina helppoa. Keittiö on varustettu liikkuville kokeille erinomaisilla keittiöelementeillä, tehokkaalla liedellä ja hyvän kokoisella kompressorijääkaapilla. Hyvin suunnitellut makuupaikat mahdollistavat rentouttavat yöunet, missä ikinä liikutkin. Hobby Vantana De Luxe-mallissa monia ominaisuuksia on viety asteen pidemmälle: panoraamakattoikkuna tuo valoa ja ripauksen luksusta sekä isompi jääkaappi helpottaa matkaamista.

HobbyKomplett-täysvarustelu vakiona

Kaikissa Hobby-malleissa on HobbyKomplett-täysvarustelu vakiona. Täysvarustelu takaa sen, että jokaisessa matkailuautossa on kaikki tarpeellinen navigaatiojärjestelmästä ja markiisista lähtien mukana. Olet aina lähtövalmiina Hobby-retkeilyauton kanssa. Täysvarustuksesta huolimatta räätälöinti onnistuu juuri omien mieltymysten mukaan. Ylellisyyttä ja käytännöllisyyttä on tarjolla runsaasti laajassa lisävarusteiden valikoimassa.