Hyppää sisältöön

Dethleffs-matkailuvaunut

Matkailuvaunuja kaikkiin tarpeisiin

Aitoa karavaanari-iloa

Dethleffs-matkailuvaunujen valikoimasta löydät unelmiesi vaihtoehdon jokaiseen tilanteeseen. Valikoiman seitsemästä matkailuvaunusta löydät sopivan mallin niin ensimmäistä matkailuvaunua harkitsevalle kuin vaativiinkin tarpeisiin. Dethleffs-matkailuvaunut tarjoavat sinulle liikkuvan lomakodin ilot ja matkailun elämykset houkuttelevaan hintaan.

Saatavilla olevat Dethleffs-matkailuvaunumallit

Kaikkien matkailijoiden ystävä

Ensimmäisestä matkailuautosta haaveilevalle on tarjolla matkailuvaunuja, joita vedät näppärästi ja turvallisesti pienemmälläkin henkilöautolla, kuten malliston C’joy ja C’go. Koko perheen malleissa, kuten Camperissa, on kerrossänkyjä lapsille, nerokkaita säilytysratkaisuja ja aina loppuun asti vietyä turvallisuutta. Aktiivisille matkailijoille on puolestaan tarjolla kaikkien mahdollisuuksien kapeat ja ketterät matkailuvaunut runsaalla säilytystilalla, kuten Coco. Vaativat lomailijat löytävät valikoimasta täysin varustellut lomakodit Nomad ja Beduin Scandinavia, jotka eivät jätä yhtäkään toivetta toteuttamatta ja tuovat luksuksen matkaan mukaan.

Valinta on sinun

Dethleffs-matkailuvaunujen malleissa on lukuisia erilaisia pohjaratkaisuja, joista voit valita omiin tarpeisiisi sopivimman. Matkaan saat mukaan kaiken mitä haluat, sen takaavat jokaisen mallin reilut säilytystilat ja riittävä kantavuus. Dethleffs-matkailuvaunuilla matkailet säässä kuin säässä ja jopa ympärivuotiseen matkailuun löydät sopivat vaihtoehdot. Lukemattomista lisävarusteista saat valittua itsellesi sen täydellisen yhdistelmän matkakumppaniksi.

Heti saatavilla olevat mallit toimipisteillämme