Hyppää sisältöön

Dethleffs-matkailuautot

Luotettava ja laadukas matkakumppani

Kotisi maailmalla

Dethleffs-matkailuautoille on ominaista korkea laatu ja luotettavuus. Valikoimassa on yksitoista erilaista mallia, joista kevyempiä ajat B-ajokortilla. Dethleffs-matkailuautoja on alkovi-, puoli-integroituina ja integroituina malleina. Valikoimasta löydät sopivat mallit niin pariskunnalle kuin isommallekin perheelle, luksuslomailuun ja seikkailuun. Malleihin on valittavana lukuisia käytännöllisiä ja tilavia pohjaratkaisuja, joista löydät sopivimman juuri sinun tarpeisiisi.

Saatavilla olevat Dethleffs-matkailuautomallit

Matkailuautojen pioneeri loistaa kestävillä ratkaisuilla

Dethleffs-matkailuautot pärjäävät säässä kuin säässä vahvan lasikuitukaton ansiosta. Jos haluat matkailla vuodenajasta riippumatta, löydät valikoimasta myös ympärivuotiseen käyttöön sopivat, talviominaisuuksiltaan ensiluokkaiset matkailuautot. Jokaisesta matkailuautosta löytyy vähintään 95Ah AMG-akku, joissa on suurempi teho, pidempi käyttöikä ja lyhyempi latausaika kuin perinteisissä akuissa. Osassa malleista on jopa 150 Ah-akku, joka mahdollistaa ainutlaatuisen riippumattomuuden. Pidemmillä reissuilla Dethleffs-matkailuautojen tilavat säilytysratkaisut takaavat sen, että saat kaiken tärkeän mahtumaan matkaan mukaan.

Malleja joka lähtöön

Dethleffs-matkailuautojen valikoimasta löydät matkailuautoja jokaiseen lähtöön. Trend on täydellinen startti matkailuautojen maailmaan ja lisäksi täydellinen perheystävä niin suunnittelultaan kuin hinnaltaankin. Globebus on Dethleffsin kompaktein matkakumppani, joka soveltuu loistavasti kapeille pikkukujille ja mutkaisille maanteille. Pulse on matkailuauto ajan hermolla, ja se huokuu valoa, avoimuutta ja selkeitä linjoja. Globeline nostaa matkustusmukavuuden uudelle tasolle, sillä sen Mercedes Benz Sprinter premiumluokan alusta takaa erinomaisen ajokokemuksen. Esprit kätkee sisälleen runsaat säilytystilat ja samalla se soveltuu erinomaisesti myös talvikäyttöön. Alpa on maailman mukavin liikkuva loma-asunto, joka on suunniteltu erityisesti kahden kesken matkaaville. XXL on Dethleffsin Premium-luokan matkailuauto, jossa on ainutlaatuisia ominaisuuksia ja luksustason varustus. Tule ja löydä oma matkakumppanisi!