Hyppää sisältöön

Hymer-matkailuautot

Matkailuautojen matkailuautot

Käännä katseet puoleesi

Hymer-matkailuautot ovat laadukkaita valtateiden katseen vangitsijoita. Matkailuautojen mallisto on laaja: 6 integroitua ja 8 puoli-integroitua matkailuautomallia, joista voit valita vielä itsellesi sopivan pohjaratkaisun. Hymer on takuu laadulle ja tekniselle osaamiselle – jopa synonyymi itse matkailuautolle. Hymer tarjoaa innovatiivisia ja moderneja ominaisuuksia korkeimmalla mahdollisella asumismukavuudella.

Saatavilla olevat Hymer-matkailuautomallit

Puoli-integroidut mallit

Hymer B  ModernComfort T on innovatiivinen, turvallinen ja kevyt matkailuauto. Hymer B MasterLine T on merkin lippulaivamalli, joka edustaa modernia rakennetekniikkaa ja eksklusiivisia design ratkaisuja. Hymer Exsis-t ihastuttaa helpolla ohjattavuudella ja kauniilla rakenteella. Hymer Exsis-t 580 on kapea, ketterä ja mukava matkakumppani. Hymer ML-T on täydellinen yhdistelmä mukavuutta, turvallisuutta ja innovatiivisia ominaisuuksia. Hymer Tramp S on loistava valinta ensimmäiseksi tasokkaaksi matkailuautoksi.

Valikoimassa myös erikoismallit Hymer B-MC T WhiteLine ja Hymer ML-T 570 CrossOver.

Integroidut mallit

Hymer B MasterLine I  takaa, että sinulla on aina olohuone mukanasi. Se on matkailuautojen matkailuauto. Hymer B ModernComfort I on innovatiivinen, turvallinen ja kevyt matkailuauto. Hymer B SupremeLine kanssa matkustat ylellisesti, minne tahansa menetkin. Hymer Exsis-i matkailuautossa korostuu joustavuus ja mukavuus kevyeksi tehtynä. Hymer Exsis-i 580 on kapea, ketterä ja mukava matkakumppani. Valikoimassa myös erikoismalli Hymer B-MC I WhiteLine.

Ei kompromisseja

Maastoajokelpoinen Hymer ML-T CrossOver tarjoaa jopa 10 päivän omavaraisuuden – ja samalla korkeimman mahdollisen asuinmukavuuden.