Hyppää sisältöön

Rapido-retkeilyautot

Turvalliseen ja mukavaan matkustamiseen

Ketterä retkeilyauto nopeisiin lähtöihin

Rapido-retkeilyauto on matkailuautoa pienempi vaihtoehto ja vastaa ulkonäöltään enemmän pakettiautoa kuin perinteistä matkailuautoa. Rapido-retkeilyauto on näppärä matkakumppani, joka on valmiina lomalle milloin tahansa. Retkeilyauton rattiin pääset ihan tavallisella B-ajokortilla. Rapido-retkeilyautojen Van-mallistosta löytyy neljä erilaista pohjaratkaisua erilaisiin tarpeisiin: Rapido V55, Rapido V62, Rapido V65 XL ja Rapido V68.

Varustetaso markkinoiden parhaimmistoa

Vaikka retkeilyautot ovat matkailuautoihin verrattuna kompakteja kooltaan, ei Rapido-retkeilyautossa joudu tyytymään yhtään sen vähempään. Rapido-retkeilyautossa matkustaa turvallisesti 4 henkilöä ja myös nukkumistilaa on jopa 4 aikuiselle riippuen mallista. Jokaisessa retkeilyautossa on tilava jääkaappi ja ominaisuuksia näyttävistä kattoikkunoista käytännöllisiin säilytysratkaisuihin. Rapido-retkeilyautojen suunnittelussa kiinnitetään erityistä huomiota mukavuuteen ja turvallisuuteen.

Kattava retkeilyautojen valikoima

Rapido V55 on malliston pienin, mutta silti varusteltu erillisellä suihku- ja wc-tilalla. Upea Skyview-panoraamakatto tuo lisää valoa ja tekee Rapido V62 retkeilyautosta modernin ja tyylikkään kokonaisuuden. Rapido V65 XL tarjoaa ylellistä yli kahden metrin sisäkorkeutta pidemmällekin matkaajalle. Rapido V68 retkeilyautossa on mukavat leveät erillisvuoteet.

Pohjaratkaisut