Hyppää sisältöön

Dreamer-retkeilyautot

Retkeilyn iloa

Kompaktia ketteryyttä

Dreamer-retkeilyautot ovat ketteriä matkakumppaneita, joilla seikkailet missä ikinä haluat – kaupungeissa tai pidemmillä lomamatkoilla. Retkeilyautoiluun tarvitset vain B-ajokortin ja seikkailun ei enää tarvitse jäädä odottamaan! Valikoimasta löydät Dreamer FUN- ja Dreamer Select-mallistot, joiden yhteensä kuudestatoista eri vaihtoehdosta löydät varmasti juuri omiin tarpeisiisi sopivan retkeilykumppanin.

Dreamer FUN

Dreamer FUN-retkeilyautojen valikoimasta löydät sopivat mallit joka lähtöön – myös koko perheen retkeilyyn. Dreamer FUN-retkeilyautoissa on matkustuspaikkoja vähintään neljälle. Vuodepaikkojen määrä on kolmen ja viiden välillä mallista ja lisävarusteista riippuen. Dreamer esittelee FUN-sarjansa D43 UP-mallissa uuden innovaation. Se on ensimmäinen matkailuauto, jossa nostettava katto yhdistetään SKYVIEW-panoraamaikkunaan.

Pohjaratkaisut: Dreamer FUN

Dreamer Select

Dremer Select-retkeilyautoissa on matkustuspaikkoja neljästä aina kuudelle henkilölle asti, mallista ja lisävarusteista riippuen. Vuodepaikkoja jokaisessa mallissa on vähintään 3 ja enimmillään 5. Jokaisessa mallissa näkyy Dreamerin lyömätön osaaminen parhaimpien tilaratkaisujen keksimisessä: lukuisat yksityiskohdat takaavat sen, että kompaktiin retkeilyautoon mahtuu niin mukavat oleskelutilat kuin runsaasti säilytystilaakin. Tähän retkeilyautoon nappaat mukaasi kaikki tarvittavat harrastusvälineet ja olet valmiina seikkailuun täysin mukavuuksin varustettuna!

Pohjaratkaisut: Dreamer Select