Hyppää sisältöön

Sunlight-retkeilyautot

Seikkailijan valinta

Sunlight vie kohti unelmia

Sunlight-retkeilyauto on todellisen seikkailijan valinta. Varustettuna erilaisilla urheilullisilla ja tyylikkäillä yksityiskohdilla se on täydellinen kumppani toteuttamaan villeimmät unelmasi tai yllättävät inspiraatiosi. Sen muotoilu tekee matkailusta nautinnollisen sulavaa, missä tahansa menetkin. Sunlightin CLIFF-retkeilyautoon on kuusi erilaista pohjaratkaisua, joista valitset omiin tarpeisiisi sopivimman. Retkeilyautossa matkustaa jopa neljä henkilöä ja yöpymispaikkoja löytyy viidelle.

Mukavuudesta tinkimättä

CLIFF-retkeilyautosta löydät kaikki matkalla tarvittavat mukavuudet: ne ovat täysin varusteltuja, niissä on pistorasioita, ergonomiset istuinpehmusteet ja runsaat säilytystilat, jotta saat kaiken haluamasi matkaan mukaan. Vuodepaikat ovat joko pitkittäin tai poikittain ja patjat ovat uskomattoman laadukkaat – hyvien yöunien jälkeen jaksat suunnata aina uusiin seikkailuihin!

Varustele makusi mukaan

CLIFF-retkeilyauton voit suunnitella oman makusi mukaan aina auton väristä sen varusteluun. Lisävarusteiden ja erilaisten varustepakettien avulla teet retkeilyautosta täydellisesti tarpeisiisi sopivan matkakumppanin.

Vielä enemmän seikkailullisuutta ja mahdollisuuksia tarjoavat Sunlight-retkeilyautojen Adventure Editions-malliversiot.

Pohjaratkaisut: