Hyppää sisältöön

Sunlight-matkailuautot

Vapautta matkallesi

Monipuolisesti vaihtoehtoja

Sunlight-matkailuautojen valikoimasta löydät matkailuautoja jokaiseen makuun – neljän mallisarjan lukuisista pohjaratkaisuista löydät varmasti itsellesi mieluisan. Lisäksi Sunlight on tuonut markkinoille täysin uudenlaisen VANS-matkailuauton, jossa yhdistyy retkeilyauton ketteryys ja matkailuauton täydet mukavuudet. Kaikkia Sunlight-matkailuautoja ajat B-ajokortilla. Tutustu mallistoon!

Saatavilla olevat Sunlight-matkailuautomallit

Matkailuautot seikkailuun

Sunlight-matkailuautot ovat monipuoliseen seikkailuun suunniteltuja matkailuautoja. Ne ovat ketterä ja vakaa vaihtoehto sinulle, joka haluat saada matkastasi paljon irti ja samalla nauttia kaikista mukana kulkevan kodin mukavuuksista. Sunlight-valikoimasta löydät puoli-integroituja, integroituja ja alkovimalleja. Alkovimalleissa on saatavilla jopa kuusi vuodepaikkaa isommalle kokoonpanolle. Muissa malleissa mahtuu mukavasti matkustamaan vähintään neljä henkilöä.

Adventure Editions: Malleista on saatavilla myös Adventure Editions-versiot, joissa on tyylikäs, hyvin suunniteltu muotoilu, paljon upeita yksityiskohtia ja vielä lisäripaus seikkailullisuutta! 

VANS: Yhdistelmänä ketteryys ja mukavuus

Sunlightin omat VANS-matkailuautot ovat kooltaan perinteisiä matkailuautoja kompaktimpia ja samalla niissä on enemmän tilaa kuin retkeilyautoissa. Ketteriä vaneja ohjaat kapeilla kujilla tai korkeiden solien kautta sujuvasti, eikä mikään kohde ole tavoittamattomissa. VANS-matkailuautoissa matkustaa ja yöpyy mukavasti kaksi henkilöä. Tarjolla on kuusi erilaista mallia, joista pääset valitsemaan mieluisan pohjaratkaisun itsellesi. Monipuolisten tilaratkaisujen ansiosta niissä on yllättävän paljon tilaa ja runsaasti asumismukavuutta. Lisää seikkailuhenkeä VANS-matkailuautoihin saat valitsemalla mallista Adventure Editions-version.