Concorde - Best-Caravan

Ylellinen mallisto luksusta etsivälle

Concorde-matkailuautot

Ylelliset Concorde-matkailuautot täyttävät vaativimmankin matkailijan tarpeet. Tältä merkiltä löydät takuulla Euroopan näyttävimmät maantielaivat. Autamme mielellämme sinua löytämään juuri oikeanlaisen auton. Ajoneuvohaustamme löydät kaikki uudet mallit, jotka ovat saatavilla suoraan varastostamme. Katso rauhassa ja pyydä vaihtotarjous jo verkossa. Tervetuloa tutustumaan paikan päälle!

Katso varastomallit

Kysy lisätietoja

Concorde - Best-Caravan

Matkailuauto, joka tarjoaa tilavuutta, tyyliä ja luksusta

Jokainen Concorde-malli kahdeksassa eri mallisarjassa edustaa ainutlaatuista suunnitteluosaamista tilavissa pohjaratkaisuissa ja aitoa ammattiylpeyttä sisustusratkaisussa. Laadukkaat yksityiskohdat ja ergonomia-osaaminen tarjoavat ensiluokkaista mukavuutta. Suuret ikkunat ja valaistussuunnittelu kruunaavat valoisan ja tunnelmallisen ympäristön. Luksusta vertaansa vailla.

Kysy lisätietoja

Concorde - Best-Caravan

Concorde antaa tilaa mukavuudelle, nautinnolle ja rentoutumiselle

Concorde-mallit tarjoavat ylellisyyttä rentoutumiseen. Eri malleista löytyy pohjaratkaisujen mukaan räätälöitäviä vaihtoehtoja erilaisiin nukkumatilaratkaisuihin erillisistä sängyistä tilaviin lisävuoteisiin. Lomalla tärkein eli rentoutuminen on tilojen suunnittelufilosofian lähtökohta.

Kysy lisätietoja

Concorde - Best-Caravan

Keskiössä käytännöllisyys, hienostuneisuus ja toimivuus

Kaikki tarpeellinen on käden ulottuvilla ja kauniisti esillä. Laadukkaasti viimeistellyt pinnat, huolella suunnitellut säilytysratkaisut ja käytännöllisyys antavat mahdollisuuden nauttia keittiön antimista aina tehokkaista aamuista viiden tähden illallisiin.

Kysy lisätietoja

Concorde - Best-Caravan

Laatua viimeistäkin tilaa myöten

Koe Spa-tason mukavuus ja hämmästyttävä tilavuus huolella ja järkevästi suunnitelluissa pesuhuonetiloissa, joissa voit keskittyä nauttimaan rentouttavasta hetkestä. Pohjaratkaisusta riippuen tilaa on reilusti myös erillisessä pukutilassa sekä vaatekomerossa.

Kysy lisätietoja

Esitteet 2020

Hinnastot ja tekniset tiedot 2020

Minkälaista autoa etsit? Kysy lisää!

Palvelemme mielellämme! Tiedustele uutta mallia tai kysy lisää mallistosta. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.