Hobby-matkailuauto - Best-Caravan

Matkailijan tarpeisiin taattua laatua

Hobby-matkailuautot, -asuntovaunut ja -retkeilyautot

Hobby-matkailuautot, -asuntovaunut ja retkeilyautot tarjoavat tyylikästä designia, huippumukavuutta ja laadukkaita materiaaleja. Suosio näkyy myynnissä: Hobby on Euroopan, Skandinavian ja Suomen myydyin mallisto. Hobby-mallit tutkitusti säilyttävät jälleenmyyntiarvonsa! Ajoneuvohaustamme löydät kaikki uudet mallit, jotka ovat saatavilla suoraan varastostamme. Katso rauhassa ja pyydä vaihtotarjous jo verkossa. Tervetuloa tutustumaan paikan päälle!

Katso varastomallit

Kysy lisätietoja

Hobby-matkailuautot - Best-Caravan

Hobby-matkailuautot kaikkiin tarpeisiin

Hobbyn monipuolinen matkailuautovalikoima sisältää jopa 30 erilaisiin tarpeisiin suunniteltua mallivariaatiota neljässä eri sarjassa: Elegantti Optima Deluxe mahdollistaa juuri halutunlaisen pohjaratkaisun kompaktista van-mallista tilavaan puoli-integroituun autoon. Puoli-integroidut Optima Premium -matkailuautot tarjoavat ainutlaatuista dynaamista muotoilua ja loistokkuutta myös sisätiloiltaan. Täysin starttivalmiiksi varusteltu Siesta De Luxe -mallisto on paras valinta perheelle. Se tarjoaa paljon tilaa, suuret tavaratilat ja modernin sekä käytännöllisen kalustuksen. 50-vuotismallisarja Anniversary Edition tarjoaa juhlallisesti erikoisvarustellut mallit. Tutustu matkailuautojen varastomalleihin ja pyydä tarjous jo tänään.

Kysy lisätietoja

Hobby-asuntoautot - Best-Caravan

Hobby-asuntoautot laajassa valikoimassa

Hobbyn jopa 8 eri mallisarjan lähes 60 pohjaratkaisultaan erilaista mallia tarjoavat ainutlaatuisen monipuolisen valikoiman asuntoautoa etsivälle. Aina kevyistä ja kompakteista, fiksulla pohjaratkaisulla varustelluista Ontour-malleista ylellisiin Premium-mallistoihin. Tilaa riittää mukavasti jopa 7 hengelle. Yhteistä malleille on muunneltavuus, sillä aivan pienimmätkin mallit voidaan varustella omien toiveiden mukaisesti. Tutustu asuntoautojen varastomalleihin ja pyydä tarjous jo tänään.
Kysy lisätietoja

Hobby-retkeilyautot - Best-Caravan

Hobby-retkeilyautot omaa luokkaansa

Retkeilyauto on pakettiauton pohjalle rakennettu ketterämpi vaihtoehto matkailuautolle. Hobbyn Vantana-retkeilyautolla ajaminen on pelkkää nautintoa ja asuminen todellista iloa. Sen sisätilojen muotoilu asettaa uudet mukavuuden mittapuut monine nerokkaine tilankäytön ratkaisuineen. Ainutlaatuisia ovat Hobbyn patentoima SlimLine*-jääkaappi sekä siirrettävä wc-istuin. Tutustu retkeilyautojen varastomalleihin ja pyydä tarjous jo tänään.

Kysy lisätietoja

Hobby - Best-Caravan

Täysvarustus vakiona! Nauti lomasta ilman extraa tai piilokuluja

Kaikissa Hobby-malleissa on Hobbykomplett-täysvarustus: autot ja vaunut ovat heti valmiina matkaan navigaatiojärjestelmästä ja markiisista lähtien. Täysvarustuksesta huolimatta räätälöinti onnistuu juuri omien mieltymysten mukaan. Ylellisyyttä ja käytännöllisyyttä on tarjolla runsaasti laajassa lisävarusteiden valikoimassa. Tutustu kaikkiin Hobby-varastomalleihin ja pyydä tarjous jo tänään.

Kysy lisätietoja

Tekniset tiedot ja hinnastot 2020

Esitteet 2020

Minkälaista autoa tai vaunua etsit? Kysy lisää!

Palvelemme mielellämme! Tiedustele uutta mallia tai kysy lisää mallistosta. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.