Sunlight-matkailuautot - Best-Caravan

Suunniteltu vapautta rakastaville

Sunlight-matkailuautot ja -retkeilyautot

Sunlight-matkailuautot ja -retkeilyautot tarjoavat edullisen hinnan, laadukkaan saksalaisen työnjäljen ja toimivat pohjaratkaisut. Ne takaavat mukavia kilometrejä missä tahansa matkustatkin. Ajoneuvoissa on erittäin kattava varustelu vakiona. Ajoneuvohaustamme löydät kaikki uudet mallit, jotka ovat saatavilla suoraan varastostamme. Katso rauhassa ja pyydä vaihtotarjous jo verkossa. Tervetuloa tutustumaan paikan päälle!

Katso varastomallit

Kysy lisätietoja

Sunlight puoli-integroidut- ja alkovi-matkailuautot - Best-Caravan

Puoli-integroidut- ja alkovi-matkailuautot

Valitse juuri sinulle sopiva malli aktiiviseen matkailuun. Puoli-integroiduissa matkailuautoissa on selkeä jako: etuosa on ajamista, takaosa nukkumista varten. Kaikelle on oma paikkansa. Valittavanasi on useita erilaisia ja eri pituisia pohjaratkaisuja 2–5 hengelle. Alkovimalleissa korostuu Sunlightin korkean tason nukkumismukavuus: korkealla alkovissa on reilusti tilaa nukkua ja sopiva pohjaratkaisu löytyy omien mieltymysten mukaisesti 4–6 hengelle. Katso matkailuautojen varastomallit ja pyydä tarjous jo tänään.

Kysy lisätietoja

Sunlight-retkeilyautot - Best-Caravan

Kompakti retkeilyauto aina valmiina matkaan

Sunlight-retkeilyauto on käytännöllinen ja ketterä vaihtoehto matkailuautolle. Siinä on kaikki mitä tarvitset spontaania viikonloppureissua tai pidempää aktiivilomaa varten. Näppärän kokonsa ansiosta se on järkevä matkakumppani. Erilaisista pohjaratkaisuista löydät varmasti sopivan, malleja on aina 2/3 henkilölle soveltuvista 5/6 henkilön tilaihmeisiin. Katso retkeilyautojen varastomallit ja pyydä tarjous jo tänään.

Kysy lisätietoja

Sunlight-matkailuautot - Best-Caravan

Sinun Sunlight varustelua myöten

Kaikissa Sunlight-matkailuautoissa ja -retkeilyautoissa on kattavat varusteet ja täydellisen toimivat tilat, joissa vakiona monia käytännöllisiä ja kauniita sisustusratkaisuja. Ulkopuolelle voit valita useammasta varuste- ja ulkonäkövaihtoehdosta mieleisesi, jotta Sunlightista tulee juuri sinun Sunlight. Kannattaa myös tutustua kattavaan varastomallien valikoimaamme ja pyytää tarjous helposti verkossa.

Kysy lisätietoja

Hinnastot

Tältä sivulta voit ladata Best-Caravanilla myynnissä olevien Sunlight matkailu- ja retkeilyautojen esitteet ja hinnastot.

Katso hinnastot

Minkälaista autoa etsit? Kysy lisää!

Palvelemme mielellämme! Tiedustele uutta mallia tai kysy lisää mallistosta. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.