Rapido-matkailuautot ja -retkeilyautot - Best-Caravan

Luotettava ja korkeatasoinen mallisto

Rapido-matkailuautot ja -retkeilyautot

Ranskalaisvalmisteiset Rapido-matkailuautot ja -retkeilyautot valmistetaan kiinnittäen huomiota erityisesti mukavuuteen, turvallisuuteen, tyylikkääseen sisustukseen, jatkuvaan laadunvalvontaan ja toimiviin säilytystiloihin. Siksi Rapido on yksi suosituimmista matkailuautomerkeistä markkinoilla ja asiakasuskollisuus vertaansa vailla. Ajoneuvohaustamme löydät kaikki uudet mallit, jotka ovat saatavilla suoraan varastostamme. Katso rauhassa ja pyydä vaihtotarjous jo verkossa. Tervetuloa tutustumaan paikan päälle!

Katso varastomallit

Kysy lisätietoja

Rapido-retkeilyauto - Best-Caravan

Mallisarjat kompaktista luksukseen

Rapidon kuusi eri mallisarjaa sisältävät näppärät retkeilyautot, monipuoliset puoli-integroidut matkailuautot sekä tilavat integroidut mallit. Lisäksi erityistä ylellisyyttä kaipaavat löytävät omansa Premium Edition -mallien joukosta. Pohjaratkaisuissa on niinikään valinnanvaraa runsaasti: Retkeilyautoissa matkustaa ja majoittuu mukavasti 2-3 henkilöä ja isoimmat mallit soveltuvat hyvin jopa kuuden henkilön lomailuun. Katso Rapido-matkailuautojen varastomallit ja pyydä tarjous jo tänään.

Kysy lisätietoja

Rapido-retkeilyauto - Best-Caravan

Vakiovarustelu tarjoaa runsautta vailla vertaa

Rapido-matkailuautojen ja -retkeiluautojen varustetaso kuuluu luokassaan markkinoiden parhaimpiin. Matkailuautoissa on lukuisia mukavuutta lisääviä etuja. Voit yksilöidä autosi valitsemalla erilaisia tunnelmia luovien kalustesarjojen ja istuinkankaiden väliltä. Tarkkaan suunnitellut kalusteet lisäävät säilytystilaa. Vuoteiden laatu, ajamismukavuus ja lämmityksen luoma miellyttävä tunnelma ovat esimerkkejä ensiluokkaisesta suunnittelutyöstä ja innovatiivisuudesta. Katso Rapido-matkailuautojen varastomallit ja pyydä tarjous jo tänään.

Kysy lisätietoja

Hinnastot

Tältä sivulta voit ladata Best-Caravanilla myynnissä olevien Rapido matkailu- ja retkeilyautojen esitteet ja hinnastot.

Katso hinnastot

Minkälaista autoa etsit? Kysy lisää!

Palvelemme mielellämme! Tiedustele uutta mallia tai kysy lisää mallistosta. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.