Kattava valikoima vuokra-autoja

Matkailuauton vuokraus

Tarjoamme vuokrattavat matkailuautot ja huolettomat vuokrauspalvelut yhteistyössä McRentin kanssa. Opastamme sinua auton käyttöönotossa sekä kokonaisvaltaisesti kaikissa ajoneuvon yksityiskohdissa ja toiminnallisuuksissa. Jos haluat vuokrata helposti ja edullisesti turvallisen ajoneuvon, tutustu McRentin tarjontaan alla olevasta painikkeesta tai ota meihin yhteyttä lomakkeella ja kerro meille millaista autoa tai vaunua etsit!

Katso autot ja varaa omasi

McRent on kansainvälisesti toimiva vuokraamo

Tiedämme, mitä matkailuautolta kuuluu vaatia. Kaikki vuokrattavat autot ovat käytännöllisiä alkovimalleja tai tyylikkäitä puoli-integroituja ja integroituja malleja.

McRentin matkailuautojen varustus

McRentin matkailuautot tarjoavat sinulle mahdollisuuden liikkua mukavasti ja ennen kaikkea edullisesti. McRentin autot ovat korkeatasoinen valinta, ne tarjoavat mukavuutta asumiseen ja nukkumiseen. Kaikissa ajoneuvoissamme on:

  • Keittiö, jääkaappi, liesi, pesutila pesualtaineen, suihku ja kemiallinen kasetti-WC
  • Tehokas lämmityslaite, raitis- ja jätevesisäiliöt, turvavyöt asuintilassa, servo-ohjaus, kaapelikela sekä liitäntäkaapeli
  • Europistoke 230V, erillinen 12V-akku asuintilalle, akkulaturi, polkupyörätelineet ja CD-soittimella varustettu stereoradio
  • Lisävarusteet, kuten vaikkapa astiastot ja keittiövälineet tai lastenistuimet sekä lumiketjut saat lisämaksusta mukaan.

Vuokrauksessa sinua palvelevat

Tuula Haverinen

Vuokraus
Hyvinkää

Millaista vuokra-autoa tai -vaunua etsit? Kysy meiltä!

Autamme löytämään tarpeeseesi sopivan mallin lyhyemmälle tai pidemmälle matkalle! Lähetä viestisi, niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian.